19.09.2023
Alina Kabaeva traieste „in cel mai luxos triplex din lume”. Dezvaluiri despre iubita secreta a lui Vladimir Putin

Conform unor pasaje din cartea semnata Celine Nony - si publicata pe 13 septembrie - Alina Kabaeva, iubita secreta a presedintelui rus Vladimir Putin, traieste intr-un apartament de lux din Sochi, Rusia.

Fosta campioana la gimnastica ritmica in anii 2000, Alina Kabaeva este partenera din umbra a presedintelui rus. Conform zvonurilor raspandite in presa, relatia dintre ei a inceput in 2008. Conform lui Celina Nony, o fosta campioana la gimnastica care a ajuns jurnalista, Alina si familia sa beneficiaza de un portofoliu extins de proprietati imobiliare.

Autoarea cartii „Alina, iubirea secreta a lui Putin”, publicata in luna septembrie a acestui an de editura Arthaud, mentioneaza in cartea sa „un triplex urias, considerat cel mai luxos din lume”. 

Isi canta emotiile si trairile in piesele sale! Romina Spinu a lansat o melodie noua, iar muzica si versurile ii apartin in totalitate. Vezi cum suna „Doi copii” - VIDEO

Acesta a fost cadou pentru Anna Zatsepilina, bunica Alinei, din partea lui Yuri Kovalchuk, unul dintre prietenii lui Putin. Apartamentul este localizat intr-o cladire din Sochi si ar avea o suprafata de 2600 m². 

Oktoberfest a ajuns si la Chisinau! Afla unde poti savura atmosfera festivalului, dar si adevaratul gust al berii cehe - VIDEO

Intervievata de La Depeche, Celine Nony a vorbit despre momentul in care Alina Kabaeva si Vladimir Putin s-au cunoscut. „Prima intalnire dintre Vladimir Putin si Alina Kabaeva a avut loc in 2001, in timpul unei receptii organizate la Kremlin in onoarea campionilor olimpici”.

Articole din aceeasi categorie