19.09.2023
Isi canta emotiile si trairile in piesele sale! Romina Spinu a lansat o melodie noua, iar muzica si versurile ii apartin in totalitate. Vezi cum suna „Doi copii” - VIDEO

Invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, interpreta de muzica populara, Romina Spinu, a interpretat cea mai recenta piesa pe care a lansat-o si a oferit tototdata si detalii despre indragitul cantec.

Romina a mentionat ca ei ii apartin atat versurile, cat si muzica: „A fost extraordinar, a venit piesa din prima, nu stiu, foarte usor. Si muzica si versurile imi apartin. Pana la urma artistii, interpretii, canta ceea ce traiesc si respectiv si eu am incercat sa fac acest moment frumos. M-am gandit sa se regaseasca fiecare familie care are doi copilasi pentru ca pana la urma nu conteaza daca e fata sau baietel, important sa fie copiii sanatosi”.

In videoclipul piesei s-a filmat intreaga familie a Rominei, mai exact, sotul ei, dar si cele doua fetite. Intrebata de catre Anisoara Loghin cum au fost fiicele ei la filmari, Spanu a raspuns: „Mai bine decat ma asteptam. Cea mare eram sigura ca va fi ok, dar cea mica eram mai rezervata. Dar a fost totul bine, mai ales ca am avut-o pe Victoria Rosca care a facut regia acestui clip”.

Vera Nastasiu in bucataria „Chefi la cutite”! Ce a gatit antrenoarea de dictie, dar si cum au apreciat juratii farfuria - FOTO/VIDEO

„Am prins momentele care le-am dorit. Mi-a trebuit cateva zile  sa-mi conving sotul. A acceptat. Neaparat vreau sa-i multumesc si Victoriei Rosca. Am o stima aparte pentru ea si imi place ce face”, a mai spus artista.

Intrebata care este cea mai buna forma de relaxare pentru ea, Romina Spinu a raspuns: „Nu stiu, nuntile. Eu la nunta cand ma duc ma relaxez. Eu ma incarc cu energie, comunic cu oamenii. Eu sunt o fire care mereu am nevoie de energii noi. Iubesc sa comunic, sa vorbesc cu oamenii. Orice corp si minte are nevoie si de odihna”.

Adele s-a casatorit? Iata ce detaliu s-ar putea s-o fi dat de gol

Romina Spinu este o interpreta de muzica populara si usoara din Republica Moldova. Din repertoriul sau fac parte piese precum: „Esti iubirea mea”, „Ista-i jiocul tineresc”, „Badea”. Artista este casatorita cu Nicu Spinu. Impreuna acestia au doua fete: Nicole si Sofia. 

Articole din aceeasi categorie