19.09.2023
Oktoberfest a ajuns si la Chisinau! Afla unde poti savura atmosfera festivalului, dar si adevaratul gust al berii cehe - VIDEO

Distractie cu muzica live, multa bere si gustari deosebite. Cel mai asteptat festival pentru amatorii de bere, Oktoberfest, a inceput si la Chisinau. Unde poti savura impreuna cu prietenii adevaratul gust ceh al berii, dar si care a fost atmosfera in prima seara de Oktoberfest, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Am deschis Oktoberfest la Kozlovna, chiar in inima Chisinaului. Este primul restaurant in afara Cehiei care s-a deschis aici pentru ca este un brand adus din Cehia”, a mentionat moderatorul Mihai Turcan.

Concursuri interactive si premii generoase. Atmosfera celebrului festival de bere a fost simtita pe tot parcursul serii. „Urmeaza sa avem activitati si foarte multe premii. Foarte multe oferte combo. Daca comanzi un fel de gustare sau bucate delicioase de aici, primesti bere gratis. Asa este la  Oktoberfest, mananci si servesti bere nonstop”, a adaugat moderatorul.

Olia Tira – iubeste din nou! Interpreta a vorbit despre cum s-au schimbat lucrurile de cand a aparut cineva in viata ei: „Eu cred ca este cel care a fost menit sa fie, dar si cel...” - VIDEO

De asemenea, beraria te rasfata cu gustul autentic al bucatelor si berii cehe, un meniu inedit pentru Republica Moldova. „Este vorba despre bere exclusiv adusa aici”, a explicat Mihai Turcan.

De la mobilier si elemente de design pana la bucate. Meniul este elaborat de catre bucatarii din Cehia, conform retetelor traditionale.

Entuziasmati, printre vizitatori s-au numarat si oaspeti speciali, care au ales anume acest local pentru a savura festivalul berii. Kozlovna au o bere ceha foarte buna. Eu vin cu prietenii sa vedem atmosfera din zilele acestea”, a mentionat Stanislav Kazecky, ambasadorul Cehiei.

Cele mai asteptate premiere ale toamnei! La teatrul „Geneza Art” au fost jucate doua spectacole care au reusit sa tina spectatorii in suspans - VIDEO

Restaurantul este primul care a fost deschis la noi, in afara Cehiei. „Este o atmosfera foarte buna”, a adaugat Stanislav Kazecky.

In perioada 15 septembrie - 1 octombrie, bucura-te alaturi de cei dragi de distractie si buna dispozitie, traind spiritul autentic al Oktoberfest-ului!

*Acest articol este un produs comercial

Articole din aceeasi categorie