13.02.2024
Alexia Eram, anunt neasteptat dupa 7 ani de relatie cu Mario Fresh: „Este nevoie de...”

De mai multi ani, Alexia Eram (23 de ani) este creator de continut online si isi castiga banii inca din anul al doilea de facultate. In 2022, a obtinut diploma de absolvire de la University for the Creative Arts din Anglia, cu specializare in Marketing, Publicitate si Relatii Publice in domeniul modei. Vedeta este impreuna cu Mario Fresh de 7 ani, iar pana acum au intampinat si probleme, ca orice cuplu. Iata insa anuntul uimitor!

Alexia Eram, anunt uimitor dupa 7 ani de relatie cu Mario Fresh

Intr-o lume in care ritmul vietii pare sa se accelereze, ingrijirea sanatatii mintale devine o prioritate. Anxietatea si stresul pot fi gestionate cu succes prin terapie, oferind nu doar alinare in fata dificultatilor, ci si oportunitatea de a descoperi resurse interioare si a obtine o perspectiva mai echilibrata asupra vietii. A cere ajutorul unui terapeut nu este semn de slabiciune, ci un pas curajos catre vindecare si crestere personala.

Acest lucru il stie si Alexia Eram care, in podcastul moderat de Laura Giurcanu, a marturisit ca a avut de-a face cu anxietatea, care uneori o determina sa planga destul de mult. Ea a luat decizia de a solicita ajutorul unui specialist si nu a regretat aceasta alegere.

Un barbat si-a dus amanta in luna de miere pe care o rezervase fosta lui iubita. Reactia femeii a devenit virala in mediul online

Ulterior, a marturisit ca pentru ea orice tip de terapie este benefica. Astfel intr-un interviu pentru Unica, creatoarea de continut a fost intrebata daca a avut nevoie sa mearga impreuna cu Mario Fresh la terapie de cuplu, avand in vedere ca sunt de atat de multi ani impreuna. Tanara chiar a marturisit ca, la un moment dat, au fost despartiti cateva luni, insa, intr-un final, s-au impacat.

„Sunt deschisa la orice terapie. Daca este nevoie de terapie de cuplu intr-un cuplu nu spun nu. Momentan nu a fost nevoie, dar sunt deschisa la orice fel de terapie. Cred ca este foarte important sa vorbesti despre problemele tale”, a spus Alexia Eram, pentru UNICA.ro.

De ce este importanta terapia de cuplu

Terapia de cuplu devine o resursa esentiala pentru cei care doresc sa-si consolideze si sa-si imbunatateasca legaturile. Unul dintre aspectele fundamentale ale terapiei de cuplu este dezvoltarea abilitatilor de comunicare. Terapeutii ofera un spatiu sigur in care partenerii pot invata sa-si exprime nevoile, dorintele si temerile, promovand o comunicare sanatoasa si ascultare empatica.

Il mai tii minte pe Broono? De ce interpretul nu mai colaboreaza cu Sasha Lopez - FOTO/VIDEO

In plus, ofera cuplurilor instrumentele necesare pentru a identifica si gestiona conflictele intr-un mod constructiv. Abordarea acestor situatii dificile in cadrul terapiei ajuta la prevenirea escaladarii conflictelor si la gasirea solutiilor adecvate. Prin explorarea si intelegerea profunda a emotiilor fiecarui partener, terapia contribuie la intarirea legaturilor afective si restabilirea intimitatii in relatie.

Articole din aceeasi categorie