13.02.2024
Un barbat si-a dus amanta in luna de miere pe care o rezervase fosta lui iubita. Reactia femeii a devenit virala in mediul online

Povestea unei femei a devenit virala in mediul online, dupa ce aceasta a marturisit ca sotul ei si-a dus amanta in luna lor de miere. Pentru ca nu stia cum sa procedeze mai departe, femeia a cerut sfaturile internautilor. 

Femeia a dezvaluit ca ea si sotul ei erau impreuna de opt ani si ca lucrurile au inceput sa mearga din ce in ce mai prost in perioada cand isi organizau nunta.

„Relatia noastra a inceput cand eram colegi de liceu. Am terminat impreuna scoala si ne-am ajutat reciproc sa ne dezvoltam in cariera. Ne-am cumparat o casa impreuna si l-am iubit cu toata fiinta mea. Calatoresc foarte mult cu job-ul meu, dar nu am stiut ca asta o sa fie o problema pentru noi. Pana cand am inceput sa vad niste semnale de alarma. S-a racit fata de mine si, chiar daca incercam sa condimentez relatia noastra, el era distant”, a inceput femeia sa povesteasca.

Ea a mai adaugat ca partenerul ei incepuse sa iasa destul de des cu prietenii in oras dupa munca, lucru pe care nu-l facea inainte. „Credea ca e stresat la serviciu si cu nunta si nu am vrut sa-l deranjez. Am incercat sa-i ofer spatiul de care are nevoie”, a continuat aceasta. „Intr-o seara nu m-am putut abtine si i-am verificat telefonul. Am vazut ca vorbea cu o colega si erau destul de apropiati”.

Pentru ca nu a vrut sa inceapa o cearta cu iubitul ei, femeia l-a intrebat in urmatoarea zi daca este totul in regula: „L-am intrebat daca nunta il deranjeaza si daca asta e cumva sursa stresului. I-a zis ca as anula cu placere nunta daca asta inseamna sa ne salvam relatia. Atunci mi-a spus ca nu stie daca merita sa o mai salvam. Plangeam amandoi pe canapea, era o mizerie absoluta. Mi-a zis ca avea programata o intalnire in noapte aia si a plecat. S-a intors la sase dimineata. Am asteptat sa adoarma si i-am verificat din nou telefonul. Am aflat ca fusese la colega lui, asa ca a salvat conversatia. Nu voiam sa-l las sa ma abureasca, voiam dovezi”.

Devastata de situatie, femeia a povestit ca l-a trezit pe iubitul ei aruncandu-i telefonul in brate. L-a intrebat cine este femeia si el i-a recunoscut ca a cunoscu-o la o petrecere de la birou si ca doar s-au sarutat.

Horoscop 13 februarie 2024. Noroc in dragoste si castiguri neasteptate pentru doua zodii

„El jura chiar si astazi ca doar s-au sarutat. Dar nu sunt idioata. Stiu ca doi adulti care se vad la ore asa tarzii nu o fac doar pentru un sarut”, a povestit femeia.

Cei doi au decis sa se desparta, iar femeia a marturisit ca ii este foarte greu, mai ales ca fostul ei logodnic este acum intr-o relatia cu femeie cu care o inselase.

„Trebuia sa ne casatorim luna aceasta si de asta imi este foarte greu. Dar cel mai mult ma doare ca el a dus-o pe ea in luna noastra de miere. Nu pot sa cred ca cineva ar face ceva atat de urat. I-am dat acestui om sufletul meu si l-a zdrobit fara macar sa clipeasca”, a mai spus femeia.

In curand devine majora, dar tatal ei refuza sa o vada de mai bine de 10 ani. Cum au surprins-o paparazzii pe Suri Cruise - FOTO

Postarea sa de pe Reddit a strans mii de comentarii si de aprecieri. Utilizatorii si-au aratat compasiunea pentru femeia care suferea si au incercat sa o consoleze: „Daca mai ai inelul, vinde-l si ia-ti ceva dragut de bani”/ „Nu-ti face griji! O sa-i faca si ei exact ce ti-a facut si tie”/ „Considera ca esti binecuvantata ca ai scapat de un asa om. Foarte bine ca nu ati apucat sa va casatoriti”. 

Articole din aceeasi categorie