28.03.2023
Ai auzit de terapie prin muzica? Ce eveniment organizeaza psihologul Aurelia Balan si Trio Vatra Neamului: „Muzica trateaza sufletul, iar psihologia mintea” - VIDEO

Pentru data de 1 si 2 aprilie, Trio Vatra Neamului impreuna cu psihologul Aurelia Balan vor organiza un brunch doar pentru femei. Vezi ce au povestit organizatoarele, fiind invitate la emisiunea O Seara Perfecta.

Barbatii tot au vrut sa participe la eveniment: „La eveniment o sa fie multa, multa feminitate. Trio Vatra Neamului isi dorea sa  organizeze demult astfel de serate. Au fost si barbati care au vrut sa fie si au spus: „Vai, de ce invitati doar femeile?”. De aceasta data proiectul nostru este dedicat femeilor, dar cine stie ce se poate intampla pe viitor.”, a spus Ana-Maria Boboc.

Shakira iubeste din nou! Cine a facut-o sa-l uite pe Gerard Pique

Interpreta Victoria Stefanet a remarcat ca intalnirile cu femeile vor fi organizate si peste hotarele tarii: „Muzica trateaza sufletul, iar psihologia mintea. Imi dau seama ca multe din noi nu ajungem la o doamna psiholog. Ideea principala al acestui proiect este sa ajungem la mai multe femei, din toata republica si de peste hotarele tarii.”

Angelina Jolie, surprinsa in compania unui miliardar celebru. Cum au fost fotografiati cei doi

Victoria a mentionat cum v-a arata serata: „Programul v-a fi foarte vast, pe langa discutiile cu Aurelia Balan, o sa mai si cante Trio Vatra Neamului. Am incercat sa combinam utilul cu placutul. Prin muzica o sa putem sa va atingem toate strunele. Mai avem bilete, dar foarte putine.”

„O sa avem si degustari de vinuri selecte.”, a remarcat psihologul Aurelia Balan.

Diana Voevutki - sincera cu urmaritorii sai de pe Instagram! Vezi ce spune designerul despre „marimi mari” - FOTO

Anul acesta fetele mai planifica un concert aniversar: „Anul acesta este foarte important pentru Trio Vatra Neamului. La sfarsitul acestui an o sa facem si un concert aniversar, cu ceea ce ne prezinta cel mai mult, colindele de iarna. Proiectul la care am dat start, speram sa ia amploare.”, a spus Victoria Stefanet.

Articole din aceeasi categorie