27.03.2023
Diana Voevutki - sincera cu urmaritorii sai de pe Instagram! Vezi ce spune designerul despre „marimi mari” - FOTO

Diana Voevutki este un designer din Republica Moldova. Recent pe pagina sa de Instagram a aparut o noua postare in care a provocat internautii la comentarii. Vezi ce a scris aceasta despre femeile care poarta marimi mari la haine.

Designerul a marturisit ca poate fi invidiata de foarte multi barbati, fiindca: „Eu dezbrac femei. Multe femei. Probabil, am dezbracat mii de femei pana acum. M-ar invidia orice barbat.”

Putini ar accepta aceasta provocare! Marinela Bezer i-a organizat o surpriza plina de adrenalina, sotului ei, cu ocazia zilei lui de nastere: „Daca murim, murim impreuna” - FOTO/VIDEO

Diana a mentionat ca foarte putine femei isi accepta corpul asa cum este: „Recunosc, numar pe degete clientele care au fost total impacate cu corpul lor. 99,9% din femeile ce au trecut pragul showroom-ului nostru slabesc - asta da de gandit.”

Voevutki a scris ca a fost victima bullyingului: „Daca au piept voluptos- il baga intr-un sutien mai mic, pentru ca in adolescenta au fost tinta unor luari peste picior- cand altele platesc bani grei ca sa-si mareasca sanii. Daca sunt inalte, au neaparat spatele incovoiat, pentru ca e „tare dificil pentru o femeie inalta sa gaseasca un barbat”- asta desi mii de femei isi rup picioarele pe tocuri, pentru a mai adauga niste centimetri in plus. Daca sunt slabe- se gaseste o matusica care zice ca „Mama ta nu te hraneste?” (eu in clasa a 9-a cantaream fix 36 kg, si am simtit pe deplin ce inseamna bullingul).”

O moldoveanca va aparea in serialul international „The Power”! Vezi ce a povestit actrita Catalina Cazacu despre filmari, dar si teaser - FOTO/VIDEO
Designerul a relatat ca femeile mai mari sunt foarte presate de societate: „Cele mai mari probleme le au femeile cu kg „in plus”, pentru ca, la orice colt li se aminteste despre faptul ca sunt mai inafara unor standarde. Cand iti iai o rochie noua sau tocmai ai iesit de la coafor, rareori cei din jur observa si inca mai rar primesti un compliment. In schimb, 500g pe care le-ai pus pe coapse dupa ultima serbare par sa devina un flagulet rosu care e vizibil pentru orice trecator. Si da, ti se va aminti cu grija ca „te-ai invelit olecut.””

E Ziua Mondiala a Teatrului! Vezi un top al celor mai indragite cupluri de actori din Moldova - FOTO

„Avem noi un talent aparte de a baga nasul in bors strain, desi al nostru e nesarat. Uitand de bun simt si de faptul ca corpul, modul de viata, sunt ale noastre si noi decidem cate kilograme purtam si, mai ales, CUM le purtam. Viata arata ca la fiecare corp se gaseste si un admirator.”

Internautii au sustinut-o prin comentarii: „Ce bine ai zis-o la sfarsit legat de admiratori! Intr-adevar, vom primi critici si complimente in acelasi timp. Dar noi trebuie sa ne simtim bine in pielea noastra asa cum suntem, fiindca, daca ne acceptam noi, ne vor accepta si ceilalti din jurul nostru.”/ „Femeia ar trebui sa isi aminteasca ca ea este universul. Ea trebuie sa fie fericita si sigura pe sine.”/ „Fiecare corp e unic si trebuie sa invatam sa apreciem asta!”, etc.

Diana Voevutki este un designer autohton si mama a doii copii, Bogdan - baiatul cel mare si fiica Ariadna. 

Articole din aceeasi categorie