28.03.2023
Shakira iubeste din nou! Cine a facut-o sa-l uite pe Gerard Pique

Potrivit presei spaniole, citata de cotidianul Daily Mail, Shakira are un nou partener de viata, cu ajutorul caruia l-a uitat pe fostul fotbalist. 

Shakira face tot posibilul sa-si vada mai departe de viata. Si asta fara a-l mai include nici macar cu gandul pe Gerard Pique, barbatul care i-a frant inima anul trecut si cu care are doi fii, pe Milan, in varsta de 10 ani, si pe Sasha, de 8 ani.

Motivul pentru care Reese Witherspoon divorteaza de Jim Toth dupa 12 ani de casnicie

Potrivit presei spaniole, citata de cotidianul Daily Mail, Shakira are un nou partener de viata, cu ajutorul caruia l-a uitat pe fostul fotbalist. Gerard Pique nu se mai ascunde de nimeni, ba chiar si-a asumat public relatia cu Clara Chia si a marturisit degajat ca tanara ii permite lucruri care ii erau imposibile langa Shakira. Inclusiv sa se vada cu alte femei.

Pique si Clara jpg

Asadar o relatie moderna pentru un barbat jucator, ce nu se poate multumi doar cu o partenera. Mai cu seama cu una asa focoasa precum Shakira. Vorbele pline de obida ale divei par a fi confirmat de Gerard Pique. Caci pe ea, artista completa, nu a stiut s-o aprecieze. Insa, incet, incet, lucrurile par a se calma si in viata Shakirei, 46 de ani, atent supravegheata de presa mondena spaniola, care pretinde ca artista are deja o relatie amoroasa ce ar fi facut-o sa uite tradarea sportivului si, mai mult, este motivul pentru care Shakira isi grabeste mutarea in SUA.

E Ziua Mondiala a Teatrului! Vezi un top al celor mai indragite cupluri de actori din Moldova - FOTO

Se pare ca Gerard Pique i-ar fi semnat deja acordul de custodie. Drept urmare, scrie sursa mentionata, cantareata ar vrea sa se mute cu copiii chiar inainte de terminarea anului scolar, chiar foarte curand, din 1 aprilie.

Cum insa ghinionul pare ca nu o ocoleste nicicum pe Shakira, diva a mai primit o lovitura, caci mama sa a fost internata intr-un spital din Barcelona, dupa ce i s-a descoperit un cheag de sange la un picior.

”OK Diario” scrie ca in viata artistei a aparut un barbat misterios, care o ajuta sa mearga mai departe. Aceasta publicatie spaniola mai afirma ca el este noul partener al vedetei de origine columbiana de cateva luni de zile si ca el ar fi incurajat-o sa scoata piesa in care il face KO pe fostul iubit.

Shakira a mentionat intr-un interviu in SUA ca aceasta piesa s-a dorit a fi o voce pentru toate femeile ranite in dragoste.

Si desi se presupune ca artista ar fi deja indragostita, in urma cu cateva zile a fost surprinsa izbucnind in lacrimi.

Shakira

Data de 1 aprilie va confirma sau nu zvonurile. Se grabeste Shaki spre noua viata in America?

Articole din aceeasi categorie