28.03.2023
Angelina Jolie, surprinsa in compania unui miliardar celebru. Cum au fost fotografiati cei doi

Dupa ce a fost vazuta in compania mai multor barbati celebri precum The Weeknd sau Paul Mescal, Angelina Jolie a starnit din nou suspiciuni legate de o posibila relatie. Actrita a fost surprinsa in compania unui miliardar aratos. Iata despre cine este vorba!

Angelina Jolie si miliardarul David Mayer de Rothschild s-au bucurat  de o iesire la pranz. Actrita, in varsta de 47 de ani, si ecologistul britanic, in varsta de 44 de ani, au fost vazuti zilele trecute iesind de la restaurantul Nobu din Malibu, California.

Potrivit Page Six, intalnirea a durat trei ore, iar zambetul de pe fata Angelinei Jolie indica faptul ca a avut parte de o companie placuta.

O moldoveanca va aparea in serialul international „The Power”! Vezi ce a povestit actrita Catalina Cazacu despre filmari, dar si teaser - FOTO/VIDEO

Jolie a fost surprinsa iesind din local intr-o rochie neagra care prezenta decupaje pe laterale. Ea a accesorizat look-ul cu o pereche de tocuri negre si ochelari de soare asortati.

Mayer de Rothschild a avut o tinuta casual formata dintr-o pereche de blugi, o camasa albastra si o jacheta, la care a asortat pantofi negri.

Pana in acest moment, niciunul dintre ei nu a comentat despre zvonurile referitoare la relatia lor. Nu se stie daca intalnirea a fost una romantica sau legata de munca, intrucat ambii se invart in domeniul activismului. Mayer de Rothschild este un sustinator al ecologismului si a lucrat ca ambasador pentru Hyundai IONIQ, primul automobil construit de la zero si disponibil in mod special ca masina cu propulsie hibrida sau electrica.

La randul ei, Angelina Jolie este adanc implicata in actiuni umanitare, lucrand timp de 20 de ani cu refugiatii, ca ambasador special al Natiunilor Unite.

Articole din aceeasi categorie