09.02.2024
Cel mai mare sprijin al ei. Celine Dion, insotita de fiul sau, Rene-Charles, pe scena la gala Grammy

Cantareata canadiana Celine Dion a avut prima aparitie publica din ultimele trei luni, duminica seara, cand a urcat pe scena la gala de decernare a premiilor Grammy pentru a inmana trofeul„Albumul anului".

Vedeta in varsta de 55 de ani a fost diagnosticata cu sindromul persoanei rigide, o patologie neurologica rara ce ii afecteaza muschii, motiv pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor. Ea a revenit, insa, duminica, la gala Grammy Awards de la Crypto.com Arena din Los Angeles. I-a fost alaturi fiul ei, Rene-Charles Angelil, in varsta de 23 de ani, care a urcat impreuna cu ea pe scena. Celine a fost ovationata in picioare de catre starurile prezente la ceremonie.

Ea a multumit publicului pentru primirea calduroasa:"Si eu va iubesc. Sunteti frumosi. Cand spun ca sunt fericita sa ma aflu aici, chiar vorbesc din suflet".

"Cei care au fost indeajuns de binecuvantati pentru a se afla aici, la Premiile Grammy, nu trebuie sa ia niciodata de bune dragostea si bucuria extraordinare pe care muzica le aduce in vietile noastre si ale oamenilor din intreaga lume",le-a transmis cantareata celor prezenti.

"Iar acum imi face o mare bucurie sa prezint un premiu Grammy care mi-a fost inmanat de doua legende, Diana Ross si Sting, in urma cu 27 de ani",a spus Celion Dion inainte de anuntarea castigatoarei, Taylor Swift.

Articole din aceeasi categorie