09.02.2024
Dan Bittman, dezvaluiri surprinzatoare despre despartirea de Liliana: „Noi, barbatii, uitam ca o femeie are nevoie de respect...”

Dan Bitman in varsta de 61 ani a avut mereu o viata plina si ocupata cu munca, insa asta a presupus sa isi sacrifice familia de multe ori. Despartirea de femeia care i-a fost alaturi aproape toata viata a socat pe toata lumea. Recent insa, artistul a oferit detalii despre separarea de Liliana.

Au avut o de aproape 30 de ani, din care au rezultat trei baieti minunati. Totusi, nu si-au dorit niciodata sa se casatoreasca. Despartirea celor doi a uimit pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu se astepta la un asemenea pas. Neintelegerile dintre ei insa i-au determinat sa o ia pe cai diferite. Recent, Dan Bittman a facut dezvaluiri despre despartirea de femeia care i-a daruit trei copii, desi pana acum a fost destul de discret in aceasta privinta. 

Dan Bittman, dezvaluiri uimitoare despre despartirea de Liliana

„Intr-adevar, Liliana a fost femeia care a rezistat cel mai mult alaturi de mine, care m-a suportat, m-a inghitit, m-a luat asa cum sunt, pana cand, probabil, n-a mai putut, pentru ca viata de artist nu e una care sa… In fine, depinde, depinde de om, nu trebuie sa fii artist. Ce sa spun? 25 de ani ne-am inteles bine, 29 am stat impreuna, cu bine, cu rau, dar a fost o femeie care a stiut intotdeauna, cu intelepciune, sa aiba grija din umbra de tot ce insemna casa, copii si asa mai departe. As schimba in ceea ce o priveste, pentru ca noi, barbatii, copilarim cateodata mult prea mult, uitam ca o femeie are nevoie de respect, de liniste, de siguranta si atunci e momentul cel mai dificil. In fine, nu vreau sa intru in detalii, pentru ca detaliile nu sunt placute, dar, cu siguranta, ce-am spus pana acum e adevarat.”,a spus artistul pentru revista viva. 

Ce etnie are Dan Bittman? Detaliul mai putin cunoscut despre indragitul  artist
VIDEO/ Holograf a lansat o piesa noua: „Ne este dor de activitate normala,  de concerte si evenimente”
Articole din aceeasi categorie