18.11.2022
Adevarul despre logodna dintre Billy Ray Cyrus si iubita cu 27 de ani mai tanara. A cerut-o de sotie la doar patru luni de la divort

In luna aprilie a acestui an, Tish Cyrus, mama celebrei Miley Cyrus, intenta actiune de divort, dupa 28 de ani de casnicie. Iata ca fostul ei partener, Billy Ray Cyrus, nu a stat mult pe ganduri, si-a facut rapid o noua relatie si s-a si logodit. Aleasa lui: Firerose, o cantareata cu 27 de ani mai tanara decat el.

In acest context, s-a vorbit de multe ori despre o instrainare intre Billy Ray si copiii lui, dar el a negat acest lucru: „Toata lumea stia ca acea relatie era terminata de mult timp. Toata lumea stia ca e timpul pentru o schimbare”. 

Smiley, victima unui furt in Berlin. Artistului i s-a furat telefonul la un restaurant: „Cel mai vechi truc din carte”

Artistul si cantareata de 34 de ani s-au intalnit prima data acum 12 ani, cand aceasta a mers la auditii pentru un rol in „Hannah Montana”, serialul care a facut-o celebra pe Miley Cyrus. S-au reintalnit in timpul pandemiei si au devenit parteneri de scris muzica. In iulie 2021 au lansat prima lor colaborare.

Dupa saptamani intregi de speculatii, Billy Ray Cyrus, in varsta de 61 de ani, a recunoscut, in revista People, ca s-a logodit cu australianca Firerose, la doar patru luni de la divortul de Tish. Cantareata a povestit despre momentul in care artistul i-a adresat marea intrebare. Acesta nu s-a asezat intr-un genunchi si nici nu a avut un inel pregatit. „Billy s-a uitat la mine si mi-a zis: „Vrei sa te casatoresti cu mine?”, iar eu i-am spus „Bineinteles, te iubesc”, iar el a continuat „Te iubesc. Vreau sa fac asta oficial. Vreau sa fiu cu tine pentru totdeauna””.

Billie Eilish, de nerecunoscut fara hainele largi. Artista de 20 de ani, ravasitoare intr-o rochie cu un decoleu imposibil de ignorat - FOTO

Desi inelul nu a aparut odata cu intrebarea, Firerose a povestit ca si-a ales singura diamantul si bijuteria a fost creata dupa o schita facuta chiar de ea.

William Billy Ray Cyrus este actor si cantaret american de muzica country, fiind nominalizat la Premiile Grammy.

Articole din aceeasi categorie