16.08.2022
Adele - aparitie spectaculoasa pe coperta „Elle”! Ce declaratii a facut interpreta in interviul pentru editia din septembrie a revistei

Interpreta britanica Adele, in varsta de 34 de ani, a devenit eroina editiei din septembrie a revistei americane Elle. In cadrul unui interviu pentru noul numar, artista a vorbit despre cele mai grele momente din activitatea ei de artista, despre viata personala si scandalurile recente in care a fost implicata.

Pentru coperta revistei, cantareata a fost pozata de fotograful italo-american, Mario Sorrenti. In timpul sedintei foto, vedeta a purtat un articol vestimentar de la brand-ul Pologeorgis care a fost realizat din blana eco, o rochie Fendi, o bluza Givenchy si bijuterii Cartier.

Nu vor sa ajunga la un numitor comun! Printul Harry si Meghan Markle nu vor sa se intalneasca cu William si Kate Middleton

„Adele a discutat cu ELLE si a impartasit povestile hiturilor ei.”, au mentionat jurnalistii de la Elle.

Cantareata britanica in varsta de 34 de ani a aparut in fotografiile de coperta cu parul liber si cu machiaj cu accent pe ochi.

In special, Adele a vorbit despre planurile ei de viitor. „Nu am fost niciodata atat de indragostita. Sunt obsedat de el.”, a recunoscut artista, care poarta deja pe mana un inel de logodna, daruit de iubitul ei.

Zi mare pentru Cristina Burdulescu! Antrenoarea de fitness s-a casatorit. Vezi cum a avut loc nunta si cine au fost invitatele speciale ale serii: „Cu ele a fost o istorie aparte” - FOTO/VIDEO

„Cantareata si compozitoarea britanica a fost pe o traiectorie galactica constanta de la lansarea celebrului ei album de debut 19 in 2008. A castigat 15 premii Grammy. In noiembrie anul trecut, dupa o pauza de sase ani, Adele si-a lansat al patrulea album numit „30”, care a devenit cel mai bine vandut album al anului in SUA.”, este mentionat pe site-ul revistei Elle.

Pentru prima data, Ezra Miller a vorbit despre comportamentul sau scandalos. Actorul a recunoscut ca sufera de boli mintale: „Am trecut printr-o perioada de criza severa”

Articole din aceeasi categorie