16.08.2022
Pentru prima data, Ezra Miller a vorbit despre comportamentul sau scandalos. Actorul a recunoscut ca sufera de boli mintale: „Am trecut printr-o perioada de criza severa”

Ezra Miller a comentat pentru prima data comportamentul sau urat si scandalurile in care a participat in ultima vreme. Actorul si-a cerut scuze si, de asemenea, a promis ca va incepe sa-si trateze „problemele sale mintale”. Afirmatiile actorului au fost publicate de revista Variety. 

„In ultimul timp eu am trecut printr-o perioada de criza severa. Astfel eu am inteles ca sufar de probleme mintale. Am inceput deja un tratament. Vreau sa-mi cer scuze tuturor celor pe care i-am deranjat si i-am suparat cu comportamentul meu. Sunt hotarat sa fac tot posibilul pentru a reveni la o viata sanatoasa, productiva”, a afirmat actorul. 

Nu vor sa ajunga la un numitor comun! Printul Harry si Meghan Markle nu vor sa se intalneasca cu William si Kate Middleton

Numele actorului s-a dovedit a fi asociat cu o serie de povesti neplacute: in luna martie el a fost arestat pentru ca a atacat cateva persoane dintr-un bar din Hawaii, in aprilie acesta a aruncat un scaun intr-o femeie, apoi a fost acuzat ca a abuzat o minora, iar mai apoi a fost acuzat ca a rapit o mama cu trei copii, insa mai apoi s-a aflat ca el a vrut doar sa o ajute sa se ascunda de sotul ei care era agresiv. 

De asemenea, doua femei l-au acuzat de violenta si hartuire, iar mai apoi actorul a fost acuzat de talharie: a patruns in casa unei persoane necunoscute si a furat mai multe sticle cu alcool. 

Dupa 25 de ani, Johnny Depp revine pe platourile de filmare in calitate de regizor: „Este o adevarata onoare pentru mine...”

Editia Business Insider a publicat anterior o investigatie despre Miller. Asadar, oamenii care au avut sansa de a-l cunoaste mai aproape le-au povestit jurnalistilor despre comportamentul sau ciudat: in Reykjavik, el umbla pe strazi descult, iar de la ranile sale de la picior se emana o „pudora de putrezeala”. In plus, in mediul online circula diferite zvonuri ca tot in acel oras Ezra ar fi organizat o secta secreta care il slaveste pe el. Martorii oculari mai mentioneaza ca actorul este intotdeauna inarmat si poarta o vesta antiglont. 

Scandalurile legate de actor i-au pus si pe reprezentantii Warner Bros. intr-o pozitie incomoda: premiera filmului „Flash” cu Ezra Miller in rolul principal este programata pentru anul viitor. Insa, din cauza comportamentului actorului, internautii cer sa fie anulata premiera. O sursa a mentionat pentru revista Variety ca Warner Bros. „il sprijina pe Miller si decizia lui de a se trata”.

Articole din aceeasi categorie