12.02.2021
„Scandal”. Tina Karol incepe o noua etapa. Artista scapa de durerea trecutului si da libertate viitorului: „Am ramas feminina in sentimente, dar am sangele rece”

Tina Karol a lansat videoclipul piesei „Scandal”, in care apare intr-o ipostaza super hot si deosebita.

Citeste si :  Cleopatra Stratan si Edward Sanda - sarbatoresc un an de relatie: "Anul in care ne-am impartasit toata iubirea din lume si pe care o vom transmite reciproc inca 100 de ani inainte!"

Tina Karol incepe anul 2021 foarte activ. Saptamana trecuta, artista a anuntat lansarea colectiei Tina Karol Home, iar astazi prezinta o noua piesa „Scandal”, care va deveni primul single al viitorului sau album.

Interpreta a anuntat de curand rebranding-ul si, aparent, piesa „Scandal” cu o imagine destul de neobisnuita, ca si pentru Tina, este primul pas intr-o noua runda de creativitate.

Tina numeste principalul sens al „Scandalului” eliberarea de propriile bariere. Cantareata se afla intr-un moment in care scaparea de durerea trecutului da libertate viitorului.  „Piesa„ Scandal ”este despre o fata puternica care vrea sa fie slaba, dar numai langa singurul barbat. Privata de dreptul la dragoste reciproca, ea trebuie sa fie puternica, pur si simplu pentru ca este necesar ”, spune Tina Karol.

„Sa incepem cu „Scandal”? Ne eliberam de propriile obstacole? In acest cantec, am ramas feminina in sentimente, dar am sangele rece in concluziile mele.”, a scris interpreta, pe Instagram.

Noul videoclip „Scandal” seamana cu filmarile din „The Matrix”, iar Tina s-a comparat cu Trinity intr-o emisiune televizata din Ucraina.

Da play si savureaza noul videoclip!

Citeste si :  Igor Dodon si-a inceput ziua cu o declaratie de dragoste: "Mereu ai fost si vei ramane Prima Doamna a sufletului nostru"

Surse foto/video: Instagram, Youtube

Articole din aceeasi categorie