03.02.2021
Ispita lui Dan Balan, intr-un body negru, intinsa la podea. Cat de frumoasa e Tina Karol

Interpreta ucraineanca nu inceteaza sa-si surprinda fanii cu aparitiile, tinutele si fotografiile ei. De aceasta data, Tina Karol a participat la o sedinta foto, de unde a distribuit imagini in care apare doar intr-un body.

In una din paginile fanilor Tinei de pe Instagram, a aparut un video cu interpreta in cadrul unei sedinte foto. Artista purta doar un body negru, parul ii era aranjat in bucle lejere, iar machiajul nud ii crea un aer gingas si feminin. Tina a cochetat un pic cu camera, timp in care admiratorii i-au putut observa corpul dezgolit frumos.

Fanii Tinei au ramas incantati de cele vazute, insa au existat si cei care nu au scutit-o de critici nici de aceasta data, recomandandu-i artistei sa fie mai modesta: „De ce acum asa machiaj, inca o dorinta: fiti mai modesta, amintivi-va uneori ca sunteti mama... Ajunge sa va admirati.”, „Un pic mai modest.”, „Frumoasa femeie” - au scris internautii.

Cum arata Tatyana Liberman, inainte de a deveni Tina Karol

Tina Karol este un model de feminitate si frumusete nu doar pentru simplele ucrainence, ci si pentru colegele ei de breasla. Tina a primit de trei ori titlu de „Cea mai frumoasa femeie din Ucraina”, conform jurnalului VIVA.

Trei etaje si o gradina imensa! Cum arat casa in care locuiesc Dan Balan si Tina Karol

Despre interpreta se zvoneste faptul ca ar avea o relatie amoroasa ca artistul basarabean Dan Balan, alaturi de care va fi membra juriul „Vocea Ucrainei” si in acest an.

In acelasi fotoliu cu Tina Karol. Dan Balan a revenit la Vocea Ucrainei

Mama lui Dan Balan uimeste prin felul ei impresionant de a arata. Cele mai sexy lookuri ale artistei. A umbrit-o chiar si pe Tina Karol

Sursa foto, video: Instagram, odnaminyta.com

Articole din aceeasi categorie