24.07.2023
Acum 10 ani a fost mireasa! Ce mesaj a publicat Diana Ballerini dupa divort - FOTO

Acum cateva ore, pe contul ei de Instagram, Diana Ballerini a publicat o fotografie alaturi de un mesaj. 

„Au trecut 10 ani de cand a fost facuta aceasta poza, 24 Iulie 2013 o mireasa cu febra 39 si fara o nunta la care viseaza fiecare femeie”, a mentionat aceasta.

De asemenea, ea a publicat si o fotografie in care tine in maini una din fotografiile de la nunta, unde aceasta era mireasa.

Topless in lanul cu floarea-soarelui! Ludmila Adamciuc a pozat fara inhibitii: „Daca nu-ti dai rochia jos nu iese cum trebuie” - FOTO

„Am inteles in acesti 10 ani ca unica vinovata din ceea ce am trait am fost doar eu pentru ca asa am fost Invatata de acasa, sa tac cand nu trebuie de tacut, sa ma multumesc cu ce este, ca altii nu au nici atat”, a mai spus femeia de afaceri.

Diana a concluzionat mesajul afirmand la final: „Am crescut, am invatat lectii, am numarat zilele fericite care au fost tare putine si am decis ca cei 10 ani nu vor fi sarbatoriti dar voi incepe sa fiu fericita. Multumesc Universului de lectii si oameni”.

„Era de neevitat ruta vietii tale, lectile le primim pentru a le invata, rezolva si trece clasa”, „Fericire si liniste sufleteasca!”, „Viata e un tren iar oamenii sunt pasagerii, fiecare coboara la o oprire anumita”, sunt cateva dintre mesajele cu care internautii au asaltat-o pe Diana dupa ce au vazut postarea femeii.

Vasile Macovei s-a insurat! Primele imagini de la cununia interpretului - FOTO/VIDEO

Diana Ballerini este o femeie de afaceri. Aceasta a divortat recent de antreprenorul italian Marco Ballerini. Cei doi au impreuna o fiica, Iris. Femeia de afaceri mai are un fiu din prima casatorie, pe nume Gabriel.

Lectie de stil de la stilista Korina Ankin! TOP 3 idei de outfituri pentru zilele toride de vara - FOTO

Articole din aceeasi categorie