24.07.2023
Topless in lanul cu floarea-soarelui! Ludmila Adamciuc a pozat fara inhibitii: „Daca nu-ti dai rochia jos nu iese cum trebuie” - FOTO

Ludmila Adamciuc este foarte activa in ultima perioada pe pagina sa de Instagram. Aceasta posteaza imagini atat cu ea, cat si cu familia sa.

Si pentru ca este sezonul lanurilor de floarea soarelui, bloggerita a decis sa profite de ocazie si si-a facut cateva fotografii intr-unul dintre ele.

Mai tarziu, aceasta a postat pe contul ei de Instagram o serie de fotografii in care a pozat topless, acoperindu-si sanii cu doar 2 flori.

„Daca nu-ti dai rochia jos nu iese cum trebuie”, a mentionat Adamciuc in descrierea pozei.

Sarbatoare mare in familia Manciu! Gemenii Damian si Matei au implinit 11 ani. Iata cat de mult au crescut cei doi - FOTO

In doar 1 ora, fotografia bloggeritei a adunat peste 3 mii de aprecieri, dar si zeci de comentarii. „Iata si de ce va fi mai scump uleiul de floarea-soarelui”, „Parca si vad noul trend, poze in floarea soarelui fara rochie (arati foarte bine)”, „Superba”, sunt cateva dintre mesajele pe care le-a primit Ludmila.

Ludmila Adamciuc este cunoscuta in mediul online datorita eforturilor pe care le depune pentru a familiariza publicul care o urmareste despre copiii cu Sindromul Down, din care face parte si fetita acesteia de trei ani, Beatrice, cunoscuta ca si #prietenamea.

Premiera muzicala de la Johy Davis! Interpretul a lansat piesa „Sugar Mama” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie