24.07.2023
Lectie de stil de la stilista Korina Ankin! TOP 3 idei de outfituri pentru zilele toride de vara - FOTO

Korina Ankin este una dintre cele mai cunoscute stiliste din tara. Aceasta ofera sfaturi utile vedetelor de la noi, dar si urmaritoarelor din mediul online, in ceea ce priveste combinarea corecta a articolelor vestimentare.

In cea mai recenta postare publicata pe Instagram, Ankin a oferit 3 idei de look-uri pe care le poate purta orice femeie in aceasta vara.

Fie ca vrei sa iesi la o plimbare, pleci la munca sau esti in vacanta, fashion experta iti vine in ajutor cu cateva idei.

Outfit of the day pentru plimbare

Daca ai o fusta midi si un chipiu alb, adauga un maiou oversize negru, dar si o pereche de slapi de aceeasi culoare. Vei capata un look fresh, potrivit pentru o plimbare in parc.

Nina Cretu - asa cum nu ai mai vazut-o! Bloggerita a postat fotografii din arhiva personala de pe vremea cand era mica - FOTO

Outfit of the day pentru munca

Pentru o zi de munca la birou, Korina recomanda fusta midi din denim, dar si sacourile fara maneci de culoare roz. Poti stiliza aceste doua articole vestimentare cu o pereche de sandale albe, dar si un clutch.

Outfit of the day pentru vacanta

Un set format dintr-un top si o fusta este alegerea perfecta pentru felul in care te poti imbaraca in vacanta. Pentru un plus de stil, adauga o perehe de ochelari, cercei supradimensionati si o geanta de tip plasa.

Korina Ankin este un stilist personal si fashion expert din Chisinau, Republica Moldova. Pe Instagram are o comunitate de peste 12 mii de urmaritori.

Premiera muzicala de la Johy Davis! Interpretul a lansat piesa „Sugar Mama” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie