24.07.2023
Vasile Macovei s-a insurat! Primele imagini de la cununia interpretului - FOTO/VIDEO

Acum o zi, interpretul Vasile Macovei si partenera lui de viata, Vlada Popov, si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu.

Familia si prietenii cuplului nu au ratat ocazia si au publicat pe conturile lor de Instagram filmulete si fotografii de la marele eveniment.

Dupa ce a avut loc cununia religioasa, a urmat o petrecere de zile mari. Vasile si Vlada au ales sa dea start sarbatorii prin intermediul jumintelor de dragoste pe care si le-au facut unul altuia.

Anatol Durbala si Olesea Svecla sarbatoresc nunta de lana! Vezi fotografia amuzanta pe care au publicat-o actorii - FOTO/VIDEO

Cu lacrimi in ochi si cu vocea tramuranda, proaspata sotia a promis sa fie mereu alaturi de artist. „Promit sa rad si sa plang alaturi de tine. Promit sa te iubesc in momentele usoare, dar si in clipele grele”, a spus Vlada Popov.

„Ca prin minune te-ai nascut, trecand printr-o grea incercare”! Teodor Carnat - mesaj emotionant dupa ce a devenit tata pentru a 9-a oara - FOTO

Seara a culminat cu tortul miserei din care s-au delectat toti invitatii.

Dupa cum a mentionat Vlada pe retelele de socializare, nunta proriu-zisa va avea loc anul viitor. „Next year #wedding”, a scris Popov.

Reamintim, Vasile si-a cerut iubita in casatorie in luna mai a acestui an.

Vasile Macovei este un interpret din Republica Moldova care a devenit cunoscut dupa ce a participat in cadrul show-ului muzical „Fabrica de Staruri”, primul sezon, unde s-a clasificat pe locul 2. Acesta locuieste la moment in Marea Britanie.

Lectie de stil de la stilista Korina Ankin! TOP 3 idei de outfituri pentru zilele toride de vara - FOTO

Articole din aceeasi categorie