16.01.2023
Actrita italiana, Gina Lollobrigida s-a stins din viata

Una dintre cele mai talentate actrite italiene, Gina Lollobrigida, a murit. Aceasta s-a stins din viata la varsta de 95 de ani.

Gina Lollobrigida este cunoscuta in special pentru rolurile sale din filmele „Fanfan la Tulipe”, „Cocosatul de la Notre Dame” si „Intalnire in septembrie”. 

Denise Richards s-a schimbat dincolo de recunoastere dupa o procedura estetica nereusita. Vezi cum arata vedeta - FOTO

Actrita a fost o adevarata muza pentru multi regizori celebri, iar numele ei impodobeste renumita strada„Hollywood Walk of Fame”. 

Anul trecut, vedeta a fost internata in spital dupa ce a cazut nereusit si s-a traumat. Medicii au diagnosticat-o cu o fractura de femur si i-au efectuat o operatie. 

Dupa ce si-a incheiat cariera in domeniul cinematografiei, Lollobrigida si-a continuat insa activitatea creativa. Vedeta era foarte pasionata de arta si fotografie. Sculpturile sale erau prezentate in cadrul expozitiilor internationale. 

Cum le-a raspuns Selena Gomez haterilor care o critica din cauza aspectului sau: „Acum sunt putin mai mare decat de obicei...”

De asemenea, Gina avea si un interes deosebit pentru politica. In 1999, ea si-a depus candidatura la Parlamentul European. 

Articole din aceeasi categorie