16.01.2023
Cum le-a raspuns Selena Gomez haterilor care o critica din cauza aspectului sau: „Acum sunt putin mai mare decat de obicei...”

Recent, a avut loc ceremonia anuala de decernare a Globurilor de Aur, la care a participat si cantareata Selena Gomez. 

Pe covorul rosu, vedeta a aparut intr-o rochie maxi de catifea de la Valentino, intr-o nuanta bordo, cu maneci voluminoase si un decolteu adanc. Interpreta parea foarte fericita. Cu toate acestea, dupa eveniment, aceasta a primit un val de critici din partea internautilor. Acestia sustin ca vedeta a adaugat prea multe kilograme in plus.

Britney Spears a facut un scandal intr-un restaurant din Los Angeles. Ce s-a intamplat - VIDEO

Selena a decis sa nu taca. Aceasta a aparut intr-un live alaturi de sora sa mai mica, Gracie, si a ridiculizat comentariile haterilor sai. „Acum sunt putin mai mare decat de obicei, pentru ca mi-am petrecut bine vacanta”, a spus cantareata. 

Si-a marit sanii de 16 ori! Cum arata in prezent modelul si cantareata britanica, Katie Price - FOTO

Vedeta sufera de o boala autoimuna severa - lupus eritematos sistemic. Aceasta boala provoaca febra, eruptii cutanate, probleme articulare, musculare si ale sistemului nervos, insuficienta renala si depresie. Selena a suferit mai multe sedinte de chimioterapie, iar in august 2017 i s-a facut un transplant de rinichi. Din cauza bolii sale, interpretei ii este dificil sa-si controleze greutatea. 

Articole din aceeasi categorie