16.01.2023
Denise Richards s-a schimbat dincolo de recunoastere dupa o procedura estetica nereusita. Vezi cum arata vedeta - FOTO

Denise Richards este considerata una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood din anii 90'. Actrita si-a castigat faima dupa ce a jucat in renumitele filme „Starship Troopers” si „Wild Things”. 

Cu toate acestea, actrita a intrat in istorie ca fiind una dintre cele mai „nereusite” iubite ale renumitului James Bond din toate timpurile: aceasta a jucat rolul lui Dr. Christmas Jones in „The World Is Not Enough”. 

Dupa acest esec, actrita s-a filmat in mai multe comedii, in filme de categoria B, sitcom-uri si in reality show-ul „The Real Housewives of Beverly Hills”.

Si-a marit sanii de 16 ori! Cum arata in prezent modelul si cantareata britanica, Katie Price - FOTO

Ceea ce este cel mai surprinzator, este faptul ca in tot acest timp aspectul actritei a ramas aproape neschimbat, ceea ce a starnit o multime de intrebari din partea publicului. Cu toate acestea, Denise, care a vorbit deschis despre faptul ca si-a marit sanii, a negat faptul ca si-a facut operatii estetice faciale. 

„Daca te uiti cu atentie, vei vedea ca am avut mereu aceleasi buze si acelasi nas. Nu mi-am injectat nici botox, nici fillere. Nu imi place cum arata fata mea dupa asemenea proceduri”, a spus ea intr-un interviu. 

Lisa Marie Presley a murit dupa ce familia ei a decis sa nu fie resuscitata. Ce s-a intamplat la spital?

Totusi, acum este aproape imposibil sa crezi in veridicitatea acestor cuvinte. In noile imagini facute de paparazzi, care au surprins-o pe actrita in varsta de 51 de ani la aeroportul din Los Angeles, este greu sa o recunosti pe Denise. Buzele ei au devenit mari si asimetrice, iar fata ii este umflata. 

Articole din aceeasi categorie