21.01.2023
Actrita Brooke Shields dezvaluie ca a fost violata la inceputul carierei sale la Hollywood: „A fost ca o lupta...”

In „Pretty Baby: Brooke Shields”, un documentar prezentat in premiera la Festivalul de Film Sundance din Statele Unite, actrita americana Brooke Shields a dezvaluit ca a fost violata la inceputul carierei sale la Hollywood, relateaza sambata AFP.

Fostul fotomodel a tinut secreta identitatea agresorului sau, dar a povestit ca s-a intalnit cu barbatul - pe care il cunostea - la scurt timp dupa ce absolvirea facultatii si a crezut ca vor discuta despre participarea ei la un casting pentru un nou film, potrivit Agerpres.

Barbatul a dus-o inapoi la hotel, pretinzand ca vrea sa ii cheme un taxi din camera sa. In schimb, el a mers la baie inainte de a iesi dezbracat si de a o viola, a povestit actrita.

Inmormantarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am sapat groapa cu mainile mele!”

„A fost ca o lupta... imi era frica sa nu fiu sufocata sau ceva de genul asta”, afirma actrita in documentar. „Nu m-am zbatut prea mult. Nu am facut-o. Eram complet impietrita. Am crezut ca „Nu”-ul meu ar trebui sa fie suficient. Si mi-am spus doar: „Ramai in viata si pleaca”, a povestit ea.

Dupa agresiune, Brooke Shields isi aminteste ca a sunat un prieten care lucra in domeniul securitatii, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este un viol”, la care ea a raspuns: „Nu sunt pregatita sa cred”.

Pana in prezent, actrita nu a vorbit niciodata in public despre acest incident. Aceasta dezvaluire, care face ecou valului #MeToo, este unul dintre multele momente emotionante din film, care va fi lansat pe platforma de streaming Hulu in doua parti.

Selena Gomez a spus adevarul despre relatia cu Drew Taggart: „Imi place prea mult sa fiu singura” - FOTO

Prima parte este dedicata sexualizarii intense la care a fost supusa Brooke Shields la o varsta foarte frageda, in special in timpul unei sedinte foto nud la varsta de 10 ani, precum si dupa aparitia ei la 11 ani in filmul „Pretty Baby” in care a jucat rolul unei prostituate minore.

Actrita, acum in varsta de 57 de ani, a declarat ca a fost „momentul potrivit din viata (ei)” pentru a aparea intr-un documentar.

Articole din aceeasi categorie