21.01.2023
Inmormantarea copilului pierdut de Meghan. Harry: „Am sapat groapa cu mainile mele!”

Autobiografia Printului Harry, care este acum pe piata in intreaga lume, contine multe dezvaluiri memorabile, unele dintre ele privind viata privata a Ducilor de Sessex. Printul a mentionat pana si sarcina pierduta de sotia sa si-a povestit ce-a urmat dupa aceea...

Multa lume si-a concentrat atentia asupra atacurilor pe care printul le-a indreptat spre propria familie si a lasat pe plan secund momentele pline de emotie mentionate in carte. Printre aceastea s-a numarat si moartea mamei sale, care i-a cauzat lui Harry o durere nesfarsita, dar si sarcina pierduta de Meghan Markle, care i-a indurerat pe amandoi nespus.

In capitolul 82 al cartii sale, Ducele de Sussex vorbeste despre ziua in care sotia sa a pierdut sarcina. Harry sustine ca atunci a fost una din cele patru dati in care el s-a simtit neputincios in toata viata lui. Dupa ce Meghan a simtit niste crampe ingrozitoare in iulie 2020, cuplul s-a dus de urgenta la spital, unde a fost confirmat, din pacate, avortul spontan.

„O altfel de piesa”! Dara a lansat o noua melodie - „Melancolia”: vezi cat de bine suna aceasta - VIDEO

Dupa acel moment cumplit de la spital, cei doi soti regali s-au intors acasa cu copilul lor nenascut si au tinut o inmormantare simbolica. Harry a descris intreaga experienta cutremuratoare in „Spare”: „Sub un copac, Meghan plangea, iar eu am sapat o groapa cu mainile mele, dupa care am pun pachetelul mic in pamant”.

Markle a facut cunoscut avortul ei spontan in noiembrie 2020, in The New York Times. „Pierderea unui copil inseamna sa porti cu tine o durere aproape insuportabila, simtita de multi, dar povestita doar de cativa”, a dezvaluit ducesa care si-a dorit sa vorbeasca despre pierderea sarcinii ei tocmai pentru a-i ajuta pe altii, in situatii similare, sa vorbeasca si ei despre asemenea subiect tabu, in incercarea de-a se putea vindeca ulterior.

„Pe mine m-ai vrajit! Esti magic, exact ca si sezonul nostru!”. Cine e Gabriel Mardale, pustiul de 12 ani care a cantat „My Heart Will Go On” - VIDEO

Printul Harry si Meghan Markle au vorbit despre sarcina pierduta si-n documentarul lor de pe Netflix, „Harry & Meghan”. „Puteam sa aleg sa nu vorbesc niciodata despre acest lucru sau puteam sa aleg sa spun ca, in ciuda a tot ceea ce este rau in aceasta experienta, exista si o parte buna, care ii poate ajuta pe altii”, a citat-o Us Weekly pe Ducesa de Sussex.

Articole din aceeasi categorie