21.01.2023
Selena Gomez a spus adevarul despre relatia cu Drew Taggart: „Imi place prea mult sa fiu singura” - FOTO

Dupa ce au aparut mai multe zvonuri cu privire la faptul ca Selena Gomez este intr-o relatie cu Drew Taggart, membrul trupei The Chainsmokers, artista a facut lumina si a spus adevarul despre starea relatiei sale.

Intr-o postare publicata pe contul ei de Instagram, aparea chipul unui barbat neidentificat privind in dreptul picioarelor, in timp ce in spatele lui se afla un deal inalt si un cer innorat. Cantareata in varsta de 30 de ani a scris in dreptul fotografiei: „Imi place prea mult sa fiu singura. #suntsingura”.

Postarea vine la doar cateva zile dupa ce Us Weekly a dezvaluit ca Selena si Drew Taggart, in varsta de 33 de ani, „nu incearca sa-si ascunda povestea de iubire furisandu-se in cluburi exclusiviste”.

Cum arata masina pe care Dorian Popa a dat 300.000 de euro. I-au dat lacrimile cand a vazut-o in fabrica din Italia - FOTO/VIDEO

Noul cuplu este „foarte discret”, „sunt relaxati”. „Merg la bowling si la film cand petrec timp impreuna”, a mai sustinut persoana din anturajul celor doi artisti. „Selena il place foarte mult”, „se distreaza fantastic impreuna”.

Taggart s-a despartit luna trecuta de Eve Jobs, fiica cea mica a lui Steve Jobs. Cei doi se intalneau din vara anului 2022. Inainte de Eve, el a mai avut relatii cu Meredith Mickelson si Haley Rowe si Chantel Jeffries.

Cher, indragostita si foarte fericita in bratele iubitului cu 40 de ani mai tanar. Si-a vopsit parul blond pentru a se asorta cu el - FOTO

„A fost o despartire pe cale amiabila si au ramas prieteni”, a spus reprezentantul muzicianului.

In decembrie, Entertainment Tonight nota, citind surse apropiate acesteia, ca Selena este deschisa pentru intalniri: „Se simte fantastic”.

Articole din aceeasi categorie