26.10.2022
Actorul Leslie Jordan a murit intr-un accident de masina, la 67 de ani. Socati, actorii de la Hollywood au reactionat pe contul de Instagram al starului american - FOTO/VIDEO

Comediantul si actorul american Leslie Jordan, cunoscut pentru rolurile din serialele „'Will & Grace” si „American Horror Story”, dar si prin postarile sale incurajatoare de pe Instagram din timpul pandemiei, a incetat din viata in urma unui accident de masina, luni, la Hollywood, informeaza marti DPA/TCA.

Jordan, in varsta de 67 de ani, se afla la volanul unui BMW cand s-a izbit de o cladire, a declarat pentru Los Angeles Times ofiterul Lizbeth Lomeli de la departamentul de politie din Los Angeles. Actorul a fost declarat decedat la fata locului.

Nu se cunoaste deocamdata daca a murit in timpul accidentului sau a suferit in prealabil o problema medicala.

Dupa ce Leslie Jordan a inregistrat marele sau succes, in 1989, cand a fost distribuit in primul sezon din „Murphy Brown”, cariera lui de 30 de ani a fost marcata de roluri care l-au propulsat in atentia publicului in seriale de televiziune precum „Bodies of Evidence” si „Hearts Afire”.

Fosta iubita a lui Elvis Presley, noi dezvaluiri despre interpret: „Sa-l sarut pe Elvis era ca si cum mi-as fi lipit buzele de doua bezele!” - FOTO

Faima sa a cunoscut o tendinta ascendenta prin rolurile din „Will & Grace” de la NBC, „American Horror Story” al lui Ryan Murphy si „The Cool Kids”. Jordan se numara prin actorii din distributia sitcom-ului de la Fox „Call Me Kat”, care a avut recent lansarea celui de-al treilea sezon.

In primele luni ale pandemiei, in 2020, Jordan s-a bucurat de un mare succes datorita unei serii constante de postari comice pe contul sau de Instagram, urmarit de 5,8 milioane de utilizatori. Actorul obisnuia sa faca glume legate de viata de zi cu zi din timpul izolarii, sa ofere reactii pline de umor la cele mai recente melodii lansate, sa realizeze improvizatii cu dans si muzica pop din curtea casei sau din sufragerie si sa rememoreze, cu umor, momente din cariera sa de actor.

Omagiile colegilor sai actori si comedianti au inceput sa curga pe retelele sociale dupa raspandirea vestii decesului.

O noua lovitura pentru Shakira. Artista este daramata de durere si face apel la discretie si intelegere

Kate Hudson: „Tu, om incredibil de bucuros. Ai incalzit atatea inimi, ti se va simti lipsa. Te iubim acum si pentru totdeauna”.

Aaron Paul: „Tu, om frumos. Nu se poate!! Inima mea este distrusa de aceasta veste socanta. Ai fost cea mai puternica lumina. Odihneste-te in pace, om special.”

Selma Blair: „Este totul atat de trist. Leslie! Te iubesc atat de mult. Mi-ai aratat cum poate fi un om grozav. Te iubesc. Si ii imbratisez pe cei dragi tie.”

Pare sora lui Kim Kardashian in cea mai recenta sedinta foto. Inna si-a cucerit fanii de pe retelele sociale cu cel mai nou look

„Lumea este cu siguranta un loc mult mai intunecat astazi fara dragostea si lumina lui Leslie Jordan”, a transmis intr-un comunicat David Shaul, reprezentantul actorului. „Nu a fost doar un mega talent si o bucurie de a lucra cu el, dar el a oferit un sanctuar emotional pentru natiune in unul dintre cele mai dificile momente. Ceea ce ii lipsea in inaltime compensa prin generozitate si maretie ca fiu, frate, artist, comediant, partener si fiinta umana. Stiind ca a parasit lumea pe culmi, atat in viata profesionala cat si personala, este singura mangaiere”, a adaugat Shaul.

Jordan, in varsta de 67 de ani, a castigat un Emmy in 2006 pentru interpretarea rolului Beverley Leslie din „Will & Grace”.

Articole din aceeasi categorie