26.10.2022
Pare sora lui Kim Kardashian in cea mai recenta sedinta foto. Inna si-a cucerit fanii de pe retelele sociale cu cel mai nou look

Inna este, fara dar si poate, una dintre cele mai frumoase cantarete din Romania. Dovada consta si in cea mai recenta sedinta foto realizata de artista, unde seamana izbitor cu celebra Kim Kardashian.

Inna reuseste sa impresioneze cu fiecare aparitie fara prea mult efort. De data aceasta, cantareata, in varsta de 36 de ani, si-a uimit fanii din online cu un look extrem, datorita extensiilor de par lungi pana la coapse, care au facut-o sa semene cu o combinatie intre Cher si Kim Kardashian.

La fel de frumoase si fara coroane! Vezi cat de mult s-au schimbat castigatoarele titlului „Miss Moldova” din 2005 si pana in prezent - FOTO

In imaginea respectiva, care a strans 25.000 de aprecieri in doar o ora, Inna apare in costum de baie, cu un bronz perfect, in timp ce pletele lungi ii acopera pieptul si coapsele. Lookul aparent banal este dus la superlativ de pantofii Gucci si gleznele imbracate in doua bucati de denim, fanii ei fiind placut surprinsi.

"Ce femeie superba", "Asta numesc eu perfectiune", "Provocatoare si plina de bun gust", "Foarte sexy", au fost cateva dintre comentariile lasate de fanii Innei.

Articole din aceeasi categorie