26.10.2022
Fosta iubita a lui Elvis Presley, noi dezvaluiri despre interpret: „Sa-l sarut pe Elvis era ca si cum mi-as fi lipit buzele de doua bezele!” - FOTO

Linda Thompson, actrita si cantareata, a oferit noi detalii despre relatia pe care a avut-o cu Elvis Presley. Desi au trecut 45 de ani de la moartea acestuia, momentele pe care le-a trait alaturi de legendarul artist i-au ramas intiparite in memorie pentru totdeauna.

Linda Thompson si Elvis Presley au fost impreuna aproape cinci ani, timp in care au avut parte de suisuri si coborasuri, insa aceasta isi aminteste perfect momentele petrecute alaturi de artist.

„Elvis a fost dragostea vietii mele.”, a declarat Linda, care este cunoscuta pentru relatiile pe care le-a avut cu numeroase vedete de la Hollywood, inclusiv cu Bruce Jenner, care ulterior s-a transformat in femeie, fiind acum Caitlyn Jenner, dar si cu David Foster, cu care a fost casatorita 14 ani.

In varsta de 72 de ani, Linda a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Elvis si, totodata, ea a marturisit ca Baz Luhrmann, regizorul celui mai nou film dedicat lui Elvis, nu a contactat-o. In acelasi timp, ea a sustinut ca sunt multe lucruri false in film.

Un nou succes pentru fiica actorilor Aliona Triboi si Ghenadie Galca! Micuta Ruxanda a cantat pentru prima data solo la Sala cu Orga: „A fost un nou si emotionant inceput pentru toti” - FOTO/VIDEO

„De fiecare data cand Elvis a fost internat in spital, eu am fost acolo, am impartit salonul. In film apare fosta sotie, Priscilla, ceea ce e fals. Ea niciodata nu l-a vizitat. In ultimii ani, eu i-am salvat viata de 10-12 ori.”, a declarat ea, potrivit Daily Mail.

Linda avea 22 de ani cand a fost incoronata Miss Tennessee, iar in iulie 1972, un prieten i-a propus sa mearga la film cu el si cu alti prieteni printre care si Elvis, atunci in varsta de 37 de ani.

„A venit cam moraconos la cinema, a stat fix langa mine si mi-a pus mana pe dupa umeri. I-am indepartat-o pentru ca ma gandeam ca e inca casatorit. El mi-a spus „Draga, ne-am despartit acum sase luni, sunt singur.” Nu mai tin minte ce film am vazut, insa tin minte ca ne-am sarutat si ne-am imbratisat. A fost extrem de sexy. Sa-l sarut pe Elvis era ca si cum mi-as fi lipit buzele de doua bezele moi, dulci. Avea buzele moi si dulci, el mirosea atat de fresh.”, a mai povestit ea.

Au urmat si alte intalniri, iar apoi Linda s-a mutat cu Elvis. In primul an de relatie, cei doi erau de nedespartit, dupa cum povestea ea.

„Cred ca a fost atractie pura. Eu nu beam, nu ma drogam, nu a pus presiune pe mine sa facem dragoste. Eram indragostiti. A fost magic, era un iubit atent.”, si-a mai amintit ea.

La fel de frumoase si fara coroane! Vezi cat de mult s-au schimbat castigatoarele titlului „Miss Moldova” din 2005 si pana in prezent - FOTO

Relatia ei cu Presley s-a incheiat in parte din cauza dependentei lui de pastile. Linda a facut tot posibilul sa-l ajute, dar nu l-a putut scoate din mizeria in care se afunda. De asemenea, dupa cum a recunoscut la ET, Elvis nu era o persoana fidela. „El lua Placidyl, care era un somnifer puternic , un tranchilizant. Imi amintesc ca ma pregateam de culcare, dar cand m-am reintors in dormitor el era cu fata in bolul de supa cu pui si taitei”.

In 2016, Linda a publicat o carte despre barbatii din viata ei, A Little Thing Called Life: From Elvis's Graceland to Bruce Jenner's Caitlyn & Songs in Between. Actrita povesteste cum a ramas langa Elvis desi stia ca ii este infidel. ”Eram prea indragostita ca sa merg mai departe”.

Articole din aceeasi categorie