18.03.2023
Actorul de 47 de ani care a devenit obsesia internetului. Pedro Pascal, cel mai dorit barbat al momentului

Pedro Pascal este noua obsesie a internetului: desi este in showbiz de mai bine de 20 de ani, rolurile din “The Last of Us” si “Mandalorian” l-au transformat in superstar international. Actorul care in aprilie implineste 48 de ani se bucura de o popularitate pe care nici nu o visa in urma cu 10 ani. Retelele de socializare sunt pline de montaje sexy cu actorul orginar din Chile.

Nascut in Santiago, Chile, in 1975, Pedro Pascal a ajuns in America in copilarie, parintii sai parasind tara natala pentru a scapa de persecutia presedintelui-dictator Augusto Pinochet.

Viata lui nu a fost lipsita de tragedii: tatal acestuia a fost gasit vinovat intr-un proces in care a fost implicata clinica sa de fertilitate, iar mama lui s-a sinucis in 1999.

Halle Berry, poze extrem de rare cu fiica ei la implinirea varstei de 15 ani - FOTO

Game of Thrones, serialul care l-a facut pe Pedro Pascal sa nu renunte la actorie

Acum pe culmile succesului, Pedro Pascal se gandea in trecut sa renunte la actorie, in conditiile in care nu obtinea decat roluri episodice in seriale de succes precum Buffy, spaima vampirilor, CSI, The Good Wife, Homeland, The Mentalist sau Law& Order. Insa  in 2013 a prins un rol care avea sa ii creasca vizibilitatea la Hollywood: Oberyn Martell in serialul-fenomen Game of Thrones.
 

In 2015, a fost a fost distribuit intr-un alt rol dintr-un serial de succes – politistul Javier Pena, din Narcos. 

Intre timp, pana la marea lovitura dinThe Mandalorian si  The Last Of Us, Pedro Pascal a mai jucat in  Kingsman: The Golden Circle, The Equalizer 2 sau Wonder Woman 1984.

Actorul Sam Neill, cunoscut din saga „Jurassic Park”, a dezvaluit ca are cancer. „Adevarul este ca sunt bolnav. Poate pe moarte”

The Last of Us, serialul care l-a transformat pe Pedro Pascal intr-un superstar si intr-un adevarat sex simbol

La aproape 48 de ani, Pedro Pascal se bucura de un succes pe care il astepta de (prea) mult timp. Actorul recunoaste ca se bucura de atentia care ii este acordata si uneori se uita la ce posteaza fanii despre el pe retelele de socializare. Femei, barbati, tineri, batrani – toata lumea pare fermecata de acest actor carismatic.

“Ce au oamenii astia de le place de un om batran ca mine?”, a glumit actorul la un eveniment. “Nu inteleg, cum s-a putut intampla asta din punct de vedere cultural? Sa ii lasam sa se concentreze pe Harry Styles!”, a continuat Pedro Pascal.

Pedro Pascal, sustinator al comunitatii LGBT

Fiind cel mai dorit barbat al momentului, atat fanele, cat si fanii sai se intreaba care este orientarea sexuala a actorului. Pedro Pascal este extrem de discret in ceea ce priveste viata sa intima si se stiu prea putine lucruri despre eventualele sale iubite. Paparazzii l-au surprins de-a lungul timpului in compania catorva femei, insa nu se cunoaste vreo relatie serioasa sau oficiala a actorului, motiv pentru care au aparut si zvonuri potrivit carora ar fi gay. Insa actorul nu a confirmat si nici nu a infirmat aceste zvonuri. Este insa un simpatizant al comunitatii LGBT, una din surorile sale fiind transgender.

Articole din aceeasi categorie