17.03.2023
Halle Berry, poze extrem de rare cu fiica ei la implinirea varstei de 15 ani - FOTO

Halle Berry in varsta de 56 de ani si-a surprins fanii pe retelele sociale cu o postare neobisnuita pentru actrita. Cunoscuta ca fiind extrem de discreta in privinta copiilor ei, Berry a postat o fotografie cu fiica ei cu ocazia aniversarii a 15 ani. Fotografia este insotita de un mesaj emotionant.

Fiica ei si primul ei copil, Nahla Ariela a implinit 15 ani, iar mama ei, celebra actrita castigatoarea unui Oscar, a postat fotografii cu adolescenta, insa Halle Berry nu a renuntat la discretia ei bine cunoscuta.

„Unul dintre cele mai mari daruri pe care mi le-a dat universul este fiica mea, Nahla. Ea este soarele care nu se estompeaza niciodata si luna care nu scade niciodata!" impartaseste mama mandra pe Instagram.

„Va rog, alaturi de mine, sa-i uram astazi la multi ani de 15 ani! Te iubesc, dulce inger", este mesajul actritei pe reteaua sociala care insoteste o fotografie inramata asezata pe o noptiera si pe care scrie „Te iubesc mai mult”.

Intr-o alta fotografie, Nahla este cu spatele la obiectivul aparatului foto, sta intinsa pe un hamac deasupra unei ape si poarta un tricou verde si pantaloni scurti din denim.

Ultima fotografie o infatiseaza pe adolescenta intr-un pulover oversize cu nasturi, stand picior peste picior si acoperindu-si fata cu o palarie. Chiar si asa se observa ca fata lui Halle Berry este o adolescenta extrem de frumoasa. Pe langa fiica ei, pe care o are cu fostul ei sot Gabriel Aubry, Berry este si mama unui baietel in varsta de 9 ani, Maceo Robert Martinez, pe care il are cu cel de-al doilea sot Olivier Martinez, si acesta un mariaj care s-a incheiat.

Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o noua parodie la adresa bloggeritei Tany Vander: „Valeu coastele mele. Fetelor, incercati si voi, ca eu am incercat” - VIDEO

Halle Berry a marturisit recent ca traieste o perioada buna a vietii ei atat pe plan personal cat si profesional.

Berry a vorbit deschis despre relatia pe care o are cu iubitul Van Hunt si despre o „ceremonie de angajament” pe care fiul ei a facut-o intr-un mod inocent si „dulce” anul trecut.

„Aceasta a fost o ceremonie a unui copil de 8 ani pe bancheta din spate a masinii care a spus: „Mama, ar trebui sa te casatoresti cu el”. Am spus: „Serios, ar trebui sa ma casatoresc cu el?” El a spus: „Da, va declar sot si sotie”. Deci sa spunem: „Oh, bine. Suntem casatoriti!” Dar nu suntem casatoriti”, a explicat Berry. "Deci asta este ceremonia noastra de angajament. E o prostie. E dulce", a povestit Halle Berry anul trecut.

Articole din aceeasi categorie