15.03.2023
Actori decedati care nu au fost pomeniti la Premiile Oscar 2023. „Sunt profund ranita si socata

Desi a murit la inceputul lunii martie, Tom Sizemore nu a fost pomenit la Oscar 2023 in clipul de comemorare a actorilor care au plecat dintre noi. Nici Paul Sorvino, starul din „GoodFellas”, nu a avut de parte de o secunda In memoriam, ceea ce le-a scos din sarite pe fiica si sotia acestuia.

Sunt profund ranita si socata”, a scris Mira Sorvino (55 de ani) pe Twitter, despre greseala grava comisa de organizatorii galei Oscar 2023 in ceea ce-l priveste pe tatal ei, regretatul Paul Sorvino. Actorul din GoodFellas s-a stins din viata in iulie 2022, la varsta de 83 de ani.

Starul nu a fost inclus in momentul de comemorare a actorilor decedati in anii anteriori, desi moartea sa a intristat comunitatea cineastilor de la Hollywood.

Este derutant dincolo de orice credinta ca iubitul meu tata si multi alti uimitori actori straluciti plecati au fost lasati deoparte. Oscarurile au uitat de Paul Sorvino, dar noi ceilalti nu o vom face niciodata”, a scris actrita pe reteaua sociala, distribuind un articol scris de usatoday.com.

In 1996, Mira Sorvino a luat Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar ca urmare a prestatiei din filmul Mighty Aphrodite (1995). Atunci, ea s-a bucurat alaturi de tatal ei, actorul Paul Sorvino, care nu fusese nominalizat niciodata la Oscar.

Se jucau impreuna in copilarie, iar acum formeaza o familie frumoasa! Afla cum a inceput povestea de dragoste a bloggeritei Diana Rimis cu sotul ei: „Au fost momente cand el nu manca, dar imi aducea mie...” - FOTO

Eroarea comisa de organizatorii galei Oscar a fost taxata si de sotia lui Paul Sorvino, actrita Dee Dee Sorvino (Benkie).

Cine este nenorocitul care a facut aceasta lista? Nu-i pot oferi nici macar o secunda? Nici macar un cannoli nenorocit! Ce naiba?”, s-a revoltat vaduva actorului, in cadrul emisiunii The Joe Piscopo Show.

Tom Sizemore, ignorat la Premiile Oscar 2023

Nici actorul Tom Sizemore, care a decedat la 3 martie in urma unui anevrism cerebral, nu a fost pomenit in cadrul galei. Actorul nu a fost niciodata nominalizat la Oscar, insa are o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai buna prestatie a unui actor intr-o miniserie sau film de televiziune – Witness Protection (1999).

Shakira a trecut peste despartirea de Gerard Pique cu ajutorul melodiei in care l-a umilit: „A fost o modalitate sanatoasa de a-mi canaliza emotiile”

Tom Sizemore a lasat in urma doi baieti gemeni, pe care i-a facut cu iubita lui, Janelle McIntire.

Anne Heche a murit anul trecut

Actrita Anne Heche, care a murit la 11 august 2022 in urma unui teribil accident de masina, a fost uitata si ea de organizatorii galei Oscar din acest an. In varsta de 53 de ani, Anne Heche a provocat un grav accident de circulatie, la 5 august, cand a intrat cu masina intr-o casa din cartierul Mar Vista din Los Angeles. Automobilul ei a luat foc, provocandu-i arsuri pe mare parte din corp. 

Anterior, actrita a lovit doua autovechicule, fara a provoca ranirea altor persoane. Transportata la spital cu rani grave la nivelul capului, actrita nu avea mari sanse de supravietuire. Medicii legisti au stabilit ca inainte de a se urca la volan, Anne Heche consumase cocaina si opioide.

Actrita nu fusese nominalizata niciodata la Premiile Oscar. A lasat in urma doi baieti, Homer si Atlas.

Tot in 2022, dar in octombrie, s-a stins din viata Leslie Allen Jordan. Actorul, in varsta de 67 de ani, a murit in urma unui accident auto, provocat de o afectiune cardiaca. Nici el nu a fost pomenit la Oscar.

Articole din aceeasi categorie