14.03.2023
Shakira a trecut peste despartirea de Gerard Pique cu ajutorul melodiei in care l-a umilit: „A fost o modalitate sanatoasa de a-mi canaliza emotiile”

Shakira a vorbit din nou despre despartirea de Gerard Pique, care a avut loc in vara anului trecut. In cadrul emisiunii „The Tonight Show”, artista a cantat melodia prin care l-a umilit pe fostul fotbalist.

Shakira a aparut la emisiune impreuna cu Bizarrap, unde au vorbit despre melodia pe care au lansat-o impreuna. Cantareata marturisea recent faptul ca unul dintre baietii sai au convins-o sa aiba o colaborare cu Bizarrap. Shakira i-a dezvaluit lui Jimmy Fallon ca melodia a fost „o modalitate sanatoasa de a-mi canaliza emotiile”. La TV, vedeta a vorbit si despre despartirea de Gerard Pique si recunoaste ca a avut un an foarte greu dupa separare. Shakira a reusit sa se vindece in urma despartirii de tatal copiilor ei si a declarat ca melodia lansata in colaborare cu Bizarrap a ajutat-o sa treaca peste dezamagire.

Si-a organizat ziua de nastere in doar doua zile! Tatiana Heghea: „Daca eu stiam ce nebunie va fi in seara de ieri, amanam prezenta aici..” - VIDEO

„A fost de necrezut sa simt reactia atator oameni. Cred ca oamenii se conecteaza cu adevarat cu muzica atunci cand este reala si autentica, vine dintr-un loc real. Chestia cu acest cantec este ca a devenit un fel de imn pentru atat de multe femei. Am avut un an foarte greu dupa despartire si scrierea acestui cantec a fost foarte importanta pentru mine. A fost o modalitate sanatoasa de a-mi canaliza emotiile.Dupa ce am scos acest cantec, am simtit nu numai ca am avut fani, ci si o multime de femei care au trecut prin aceleasi lucruri, care gandesc asa cum gandesc eu, simt asa cum simt eu si care au trebuit sa suporte atat de mult, asa cum a trebuit sa fac si eu”.

Shakira a uimit si cu tinuta indrazneata pe care a ales sa o poarte pentru aparitia la TV. Ea a purtat pantaloni din piele, cu decupaje, dar si un body transparent cu decupaje in zona bustului.

Articole din aceeasi categorie