12.05.2022
„Aceasta pozitie mi se pare jalnica”: Serghei Shnurov spune ferm ca nu va parasi Rusia

In ultimul timp, multe vedete parasesc Rusia. Unii spun ca este doar o vacanta, iar altii spun deschis ca ei emigreaza. Serghei Shnurov a hotarat ca el va ramane in tara sa natala.

Intr-un interviu Serghei Shnurov a vorbit cu Tatiana Tolstaya despre emigrarea in masa a oamenilor din Rusia. In cadrul interviului, prezentatoarea a mentionat ca este complet dezamagita de oamenii care isi critica patria, aflandu-se in strainatate. 

„Deja de doua luni citesc si privesc reactiile oamenilor. Suntem din acelasi cerc de cunoscuti si acest lucru ma intristeaza si mai mult. Toti au plecat in diferite parti. Si ce va fi cu ei mai departe? Nu se stie. Unii au plecat in Erevan, Tbilisi, Dubai, Israel si alte tari. Au fugit, insa ce va fi mai departe?”, a intrebat nedumerita Tatiana. 

„Cred ca acesta este un nou val de emigrare a rusilor, - a sustinut muzicianul. - Posibil acolo unde sunt acum ei se vor gasi ca personalitati. Este dreptul lor. Eu nu pot spune ca ei nu procedeaza acum corect. Insa eu nu as proceda la fel. Mi se pare aceasta pozitie jalnica”, a spus Shnurov. 

Anastasia Volochkova - moment de sinceritate! Balerina a povestit in cadrul unei conferinte de presa despre viata sa personala: „Pot sa merg goala pe teritoriul casei mele” - FOTO

Tolstaya, in varsta de 71 de ani, crede ca cei care au plecat au actionat cu nesabuinta, fara sa se gandeasca la viitor, la stabilitatea lor financiara. Dar, mai ales, scriitoarea este tulburata cand vede ca emigrantii vorbesc cu ura despre patria lor. 

Interpreta ucraineana Mika Newton a rupt toate legaturile cu Polina Gagarina. Vezi care a fost motivul: „M-a intristat foarte mult cand...”

Artistul in varsta de 49 de ani a presupus ca oameni se gandesc doar la ei, sunt egoisti si de aceea se umilesc in fata tuturor acum. „Poate ca ei spera ca asa ei vor atrage atentia catre ei si cineva o sa le dea ceva bani, locuinte, etc.”, a spus interpretul.

Articole din aceeasi categorie