12.05.2022
Interpreta ucraineana Mika Newton a rupt toate legaturile cu Polina Gagarina. Vezi care a fost motivul: „M-a intristat foarte mult cand...”

Intr-un interviu, Mika Newton a marturisit ca Polina Gagarina a dezamagit-o foarte tare din cauza ca, de cand a inceput razboiul in Ucraina, ea este de partea Rusiei.

Interpreta ucraineana Mika Newton traieste de aproximativ 11 ani in SUA. Acum ea evolueaza, alaturi de alti artisti din Ucraina, la diferite concerte caritabile, sustinandu-si cu toata inima tara sa natala. 

Intr-un interviu, Mika a spus daca i-a scris cineva din artistii si fanii din Rusia de la inceputul razboiului sau nu. Dupa cum s-a dovedit, Mika tinea legatura cu interpreta Polina Gagarina - artistele uneori comunicau si se urmareau reciproc pe Instagram. In a doua zi de razboi, Newton a scris o postare pe pagina sa: 

„Eu mi-am aratat pozitia din start si am mentionat ca cei care vor sustine Rusia, pe Vladimir Putin - puteti sa imi dati unfollow, caci eu nu am ce discuta cu voi. Uneori eu mai comunicam cu Polina Gagarina - nu suntem prietene, dar ne urmaream reciproc. Ea mi-a dat unfollow”, a spus Mika. 

Solista trupei „VIA Gra”, Uliana Sinetskaya, doreste sa obtina un pasaport ucrainean. Iubitul sau, interpretul Alekseev: „Ea vrea un viitor alaturi de mine, in Ucraina”

Dupa spusele interpretei, ea spera ca Polina nu va tacea si va vorbi activ despre razboi. Insa, Polina a dat de inteles pe cine ea sustine, in momentul in care a participat la un concert dedicat ocuparii Crimeei. 

„Mi se parea ca Polina este tanara, talentata, perseverenta, o persoana de succes. Inca cand eu am vazut-o pe scena, purtand acea lenta la piept, m-am intristat foarte mult. Ma gandeam: „Doar tu ai putea sa iti faci o cariera muzicala in alta tara, pentru ca ai asa un talent... Cum? De ce?”. Si cand am vazut ca ea mi-a dat unfollow pe Instagram, am facut imediat acelasi lucru. O respectam ca muzician, ca interpreta”. 

Dupa ocuparea Crimeei in anul 2014, Mika a hotarat ferm sa rupa orice legatura cu Federatia Rusa. In toti acesti ani, interpreta primea multe invitatii din partea Rusiei la diverse evenimente. 

Tina Karol s-a intalnit la Tokyo cu un miliardar japonez care a donat aproape 9 milioane de dolari Ucrainei. Vezi momentul - FOTO/VIDEO

„Aveam fani care ma tineau minte inca din serialul „Kadetstvo” (cantecul Mikei era soundtrack-ul serialului). Oamenii din Rusia ma invitau in toti acesti ani la diferite evenimente, concerte, m-au chemat chiar sa cant la ziua diferitor orase din Rusia - doi ani in urma, un an in urma - nu stiu daca era aceasta o provocare din partea lor sau nu... Insa dupa anul 2014 eu am hotarat ca nu am sa colaborez nici cu managerii din Los-Angeles, care sunt rusi”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie