12.05.2022
Anastasia Volochkova - moment de sinceritate! Balerina a povestit in cadrul unei conferinte de presa despre viata sa personala: „Pot sa merg goala pe teritoriul casei mele” - FOTO

In cadrul unei conferinte Anastasiei Volochkova a raspuns la o multime de intrebari, astfel au devenit cunoscute mai multe informatii despre viata sa privata. 

Toată tara urmareste pe retelele de socializare viata Anastasiei. Artista se afla in permanenta in centrul unor situatii neplacute. De exemplu, toamna trecuta, vecinii au filmat-o pe Volochkova in timp ce isi facea nevoile sub un copac. Locuitorii au fost atat de revoltati de comportamentul vedetei, incat au deschis un proces de judecata prin care cer interzicerea plimbarilor fara haine in jurul casei ei.

„Pot sa merg goala pe teritoriul casei mele. Nu va uitati la mine daca nu va place.”, a spus balerina referindu-se la vecinii sai.

Iubitii vedetei sunt, de asemenea, supravegheati indeaproape de vecini, presa si internauti, iar acest lucru o deranjeaza foarte mult.

Tina Karol s-a intalnit la Tokyo cu un miliardar japonez care a donat aproape 9 milioane de dolari Ucrainei. Vezi momentul - FOTO/VIDEO

„Unii ma condamna ca nu am un oligarh, ci un tip simplu din sat”, a adaugat Anastasia.

Cu toate aceastea, la moment, Anastasia nu vede langa ea pe cineva cu care sa-si formeze o familie fericita. „Am trecut prin atat de multe in viata mea... Stiti ce fel de barbat ar trebui sa am? Unul puternic si cu forta de spirit,”, a concluzionat balerina.

Sunt convinsi ca muzica uneste popoarele! Ce au povestit Zdubii si Fratii Advahov despre sentimentele pe care le-au trait pe marea scena de la Eurovision: „Prin aceasta piesa am incercat sa retraim viata pe care am avut-o noi in copilarie” - VIDEO

Anastasia Volocikova este o prima-balerina rusa. In ianuarie 2011, ea a cauzat un scandal public in Moscova, datorita aparitiei in presa a unor fotografii nude ale sale. Din 2003 pana in ianuarie 2011 a fost membra a partidului Rusia Unita, aflat la guvernare in Rusia. 

Articole din aceeasi categorie