07.04.2022
A trecut prin foame si clipe de nedescris! Experienta pe care a trait-o Natalia Duminica i-a schimbat viata. Ce povesteste dansatoarea despre „Survivor”: „Cand am luat telefonul dupa concurs parca eram o maimuta. Imi era atat de ciudat sa il tin in mana” - VIDEO

A demonstrat ca este o supravietuitoare. Vine din Dominicana, unde si-a incercat limitele la reality show-ul „Survivor”. La emisiunea O Seara Perfecta a fost invitata Natalia Duminica care ne-a povestit prin ce greutati a trecut la acel concurs, ce manca si cum se intelegea cu echipa ei. De asemenea, Natalia a spus ca dupa ce a plecat, nu isi putea opri foamea care s-a acumulat de atat timp. Dupa spusele dansatoarei, acum e pretuieste fiecare clipa din viata si savureaza fiecare moment. 

Natalia spune ca este bine, iar aceasta experienta ea ar numi-o: „Depasirea limitelor personale”. 

Pentru spectatori, totul pare ca e chiar un show, insa invitata ne spune ca ceea ce ni se arata este pe bune. „Absolut totul este real, plus ca nici macar nu se reda totul. Eu as spune ca se arata cam 70% din tot, restul voi nici nu stiti”. 

„Caldura nu o poti reda, dar este de fapt foarte cald acolo. Ameteala din cauza foamei, care nu este redata. Slabiciunea pentru ca nu dormi, pentru ca dormi doar 2-3 ore pe noapte. Dormi pe podea, jos, pe scanduri, ai doar o plapuma care abia te acopera. Dormi in jungla si vantul bate mereu foarte tare. Deci, ziua este foarte cald, iar noaptea e frig si mai da si o ploita”, a explicat Natalia.

Sa fii mama nu-i usor! Ce spune food bloggerul Valeria Turcan despre perioada postpartum, greutatile cu care se confrunta, dar si dorinta de a mai avea copii: „Da! Il mai vreau si pe al doilea, si al treilea chiar daca nu am dormit un an si trei luni” - VIDEO

Traseele nu sunt in fiecare, mai sunt si zile libere care, dupa spusele Nataliei sunt inca mai grele. „Sunt cele mai dificile, pentru ca nu faci nimic toata ziua. Nu ai nici macar ce sa mananci. Tot vorbim, vorbim, dar cat putem sa vorbim. Ziua este lunga si nu ai ce face toata ziua”. 

Cand intra in concurs sunt niste oameni, iar cand iese de acolo sunt cu totul altfel. „Am dat si eu jos cateva kilograme. Imi placea foarte mult cum aratam cand am iesit, dar imi este foarte foame, nu pot sa nu mananc incontinuu. Dupa ce nu ai mancat o perioada atat de lunga, ai o foame excesiva. Eu nu credeam ca asa ceva este posibil, dar am simtit-o pe pielea mea. Toti pe cine nu as intreba, mananca mereu. Eu am mancat mult primele doua saptamani, acum deja m-am mai linistit, ca nu am voie”. 

Din punct de vedere alimentar, cele mai proaste zile au fost atunci cand: „Mancam trei linguri de orez si apa. Daca iti era foame, trebuia sa bei apa”. 

De asemenea, in cadrul concursului, participantii nu au avut voie sa foloseasca telefonul mobil. „Cand am luat telefonul dupa concurs parca eram o maimuta. Imi era atat de ciudat sa il tin in mana. Este greu, dar este si frumos, pentru ca ajungi la gandurile tale personale, la care nu te-ai fi gandit daca aveai un telefon. Acolo esti doar tu cu tine si incepi sa accepti unele ganduri si sa intelegi unele chestii din viata ta. Chiar mi-a placut acest detox de telefon”. 

Are o baie speciala pentru oaspeti! Esti curioasa sa vezi cum arata apartamentul de lux al bloggeritei Tany Vander? Vezi si tu excursia virtuala: „Bine ati venit in apartamentul nostru” - VIDEO

In perioada in care Natalia era in concurs, a inceput razboiul in Ucraina. „Eu cand am iesit m-am mirat foarte mult cand am auzit ca este razboi. Am vrut sa le zic si coechipierilor mei de acest lucru, insa nu am avut cum sa le spun, caci odata ce iesi de acolo nu mai ai nici o conexiune cu ei”. 

Totusi, i-a parut rau ca a plecat de acolo. „Mi s-a parut ca am plecat mult prea curand. Adica am stat sase saptamani, dar tot as fi vrut sa arat mai mult, sa joc mai mult, sa aduc mai multe puncte. Imi placea cand castigam puncte, cand avansam. Era o perioada cand chiar castigam mai des. Insa am fost accidentata si deja nu mai era sens sa stau acolo. Mancam din mancarea pe care o castigau ei si nu era bine”.  

Fata de alte echipe, in „Faimosii” a fost mereu mai scandaloasa, cu mai multe certuri si intrigi. „Eu am fost mai norocoasa, caci la mine totul a fost frumos. Eu nu am avut treaba absolut cu nimeni, si nu pentru ca nu am vrut. Noi eram chiar o echipa, ne savuram unul pe altul, faceam focul de tabara seara, cantam, jucam, era foarte nice si frumos totul. Odata cu plecarea mea a scazut atmosfera si nici focul nu s-a mai facut”. 

Natalia spera ca va castiga unul din Faimosii, insa nu este increzuta. „La cat zvalc mult au Razboinicii, dorinta lor de a castiga ii va putea ajuta mai mult sa ajunga la asta. Totusi, sunt zile in care castigi, zile in care pierzi, nimeni nu stie ce se va intampla”. 

Umilinta maxima pentru Will Smith! Fostul amant al sotiei sale pregateste o carte cu picanterii despre relatia cu Jada

Dupa acest concurs multe s-au schimbat in viata Nataliei. „Am inceput sa apreciez lumea in care traiesc. Dupa ce am iesit de acolo fiecare cafeluta, fiecare biscuit sau ceai cu mama, fiecare plimbare cu iubitul meu sau prietenii este mai mult decat perfect. Atat de mult savurez totul, pentru ca acolo eu nu aveam nimic. Am inceput sa pretuiesc totul mult mai mult”. 

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie