07.04.2022
Umilinta maxima pentru Will Smith! Fostul amant al sotiei sale pregateste o carte cu picanterii despre relatia cu Jada

Dupa scandalul de la Premiile Oscar, Will Smith urmeaza sa primeasca si el o “lovitura”. Una chiar mai umilitoare decat cea pe care i-a dat-o el lui Chris Rock. Fostul amant al sotiei sale, artistul August Alsina, urmeaza sa scrie o carte in care va face publice toate picanteriile relatiei lui cu Jada.

August Alsina, care este cu 21 de ani mai tanar decat Jada Smith, a facut public faptul ca a avut o “incurcatura” cu sotia lui Will Smith, cu “binecuvantarea” actorului. Desi initial a negat, pana la urma Jada s-a vazut nevoita sa recunoasca spusele tanarului artist.

Alsyna vrea sa profite de pe urma scandalului in care e implicata familia lui Will Smith, iar o sursa apropiata acestuia spune ca urmeaza sa semneze un contract pentru a scrie o carte. Nu orice carte, ci despre relatia lui cu Jada Smith.

Are o baie speciala pentru oaspeti! Esti curioasa sa vezi cum arata apartamentul de lux al bloggeritei Tany Vander? Vezi si tu excursia virtuala: „Bine ati venit in apartamentul nostru” - VIDEO

“August se pregateste sa semneze un contract super bine platit pentru a scrie o carte despre aventura sa amoroasa cu Jada. El mereu a insistat ca Will i-a dat permisiunea sa se culce cu sotia lui. August va da detalii specifice despre relatia lor, despre cum locuia in casele actorului cand el era plecat la filmari. Sunt mai multe edituri interesate, iar August asteapta cea mai buna oferta. Multi oameni sunt fascinati de povestea asta, iar el de abia asteapta sa o spuna”, a spus sursa pentru The Sun.

In 2020, August Alsina a marturisit ca avut o relatie cu Jada Smith timp de mai multi ani, cu acordul sotului ei. Diferenta de varsta dintre Jada si fostul ei amant este de 21 de ani.

“Am stat la o discutie cu Will Smith, care mi-a spus ca mariajul lor s-a transformat intr-un fel de parteneriat pe viata si mi-a dat binecuvantarea”, a spus atunci cantaretul, care a declarat ca a iubit-o cu adevarat pe Jada.

Potrivit Page Six, Jada si August s-au intalnit prin intermediul fiului ei, in 2015. Acestia au petrecut o vacanta impreuna in Hawaii in acel an, iar in 2017 au fost impreuna la premiile BET Awards.  

Dupa ce initial a negat vehement ca relatia ar fi avut loc, sotia lui Will Smith a revenit si a facut lumina in acest caz: relatia a existat, dar atunci nu mai era cu Will Smith.

„Ne-am despartit. Decisesem sa mergem pe drumuri diferite, pentru o bucata de vreme”, a dezvaluit Jada Pinkett Smith in carul emisiunii Red Table Talk, pe care o modereaza. Invitat a fost chiar sotul ei, Will Smith, care a confirmat cele spuse de Jada si i-a cerut sa detalieze cum s-a apropiat ea de August Alsina.

„Totul a inceput ca el avea nevoie de ceva ajutor, eu dorind sa-l ajut cu sanatatea lui, cu sanatatea sa mintala”, a spus Jada Smith.

Articole din aceeasi categorie