26.05.2023
A revenit de la Eurovision si deja a reusit sa compuna cateva piese noi! Valeria Pasa, back vocalista: „M-am incarcat cu energie de la toata echipa cu care am mers” - VIDEO

Eurovision a trecut, dar nu si emotiile traite de artistii nostri pe scena de la Liverpool. Alaturi de Pasha Parfeni senzatie pe mare scena au facut si back vocalistele artistului. Afla dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta cum a fost aceasta experienta pentru Valeria Pasa.

Back vocalistele lui Pasha Parfeni, Valeria Pasa si Adelina Iordachi, au facut senzatie pe scena de la Liverpool nu doar cu vocile sale, dar si cu tinute extraordinare si coafurile spectaculoase. 

Back vocalista Valeria Pasa a marturisit ce emotii a avut pe scena de la Liverpool: „Eu nu vreau sa zic ca e irepetabil, caci eu cu siguranta vreau sa mai repet aceasta experienta. A fost ceva unic sa pasesti pe o astfel de scena atat de mare, cu atatia oameni, cu un staff atat de bine echilibrat si atat de profesionist.”

Cu ce scop apare fiecare om din viata ta? Lorina Buga, specialist in psihosomatica: „Relatia vine sa ne...” - VIDEO

„Toata lumea canta „Soarele si Luna”, toti oamenii care nu cunosteau limba romana. Eu cu siguranta as vrea sa mai revin la acest concurs. Cand am plecat am spus ca sau o sa ma sperie, sau o sa ma motiveze sa merg mai departe.”, a mai spus back vocalista. 

Valeria Pasa a povestit ca a venit inspirata de la Eurovision si a reusit sa lege prietenii: „Am venit foarte entuziasmata si foarte inspirata. Am reusit sa mai compun cateva piese, sa mai inregistrez cate ceva si ma bucura ca sunt intr-o continua miscare. M-am incarcat cu energie de la toata echipa cu care am mers. Conteaza foarte mult oamenii cu care te duci acolo, noi am legat o prietenie foarte stransa.”

Daniela Cheltuitor - moment de sinceritate pe Instagram! „Ceea ce vreau sa va spun, este faptul ca si noua ne este greu...” - FOTO

„Am vazut artisti in adevaratul sens al cuvantului! Atunci cand pui mana pe ei parca iti transmit din acea energie si eu cred ca a contat foarte mult si chestia asta.”, a spus entuziasmata interpreta. 

Fericire fara margini! „Mici progrese zilnice se aduna in rezultate mari!” Vezi cum arata Marcela Paladi la inaltimea de 170 cm - FOTO/VIDEO

Despre tinuta si coafura pe care a avut-o, Valeria a dezvaluit: „Foarte multe ore am stat cu coafura aia, dar sa stii ca la sfarsit noi ne-am adaptat cu acele cornuri si faceau parte din noi. Nu se mai simtea acea tensiune si acea durere, cumva stiam ca nu mai avem de ales.”

Interpreta Valeria Pasa a explicat ce a simtit in culisele Eurovisionului: „Poate si exista rivalitate, dar nu se simte, fiindca, fiecare tara vine pregatita si mereu e in repetitii. E o atmosfera foarte prietenoasa acolo. Acum TikTok e doar cu Eurovision.”

Articole din aceeasi categorie