03.04.2021
A nascut sapte copii, dar fiecare sarcina a fost diferita. Ce spune Marina Carnat despre schimbarea organismului in aceasta perioada: „Tu esti acum regina! Dupa ce nasti, vei deveni din nou printesa!”

Mama a sapte copii, Marina Carnat, a scris o postare pe contul sa de Instagram unde a vorbit despre kilogramele pe care le adauga femeile in timpul sarcinii.

Sarcina este perioada in care femeia se simte cea mai frumoasa si cea mai implinita, insa aceasta perioada implica si o serie de schimbari. Insarcinata cu al optulea copil, Marina Carnat a abordat problema adaugarii kilogramelor in plus, intr-o postare de pe Instagram.

Teodor Carnat: „Timp de doua saptamani de zile i-am propus mana si inima". Cum Marina Carnat, din studenta lui, a devenit mama celor 7 copii si ce le recomanda barbatilor a caror partenere sunt insarcinate

„Ti-e frica sa adaugi mult in greutate in timpul sarcinii?
Experienta mea: cate kg adaug eu?

Eu nu fac parte din categoria femeilor care cresc doar in burtica... Adaug kg peste tot, uniform/neuniform (cel mai mult “cresc in nas”).
Am adaugat in timpul sarcinilor si 18 si 14 kg... Spre uimirea mea, dupa cateva luni, cum nascusem primul copil, slabisem fara efort - atat de minunat. Totusi, cu varsta, acest lucru nu s-a repetat, si dupa al 4-lea copil, a trebuit sa depun un efort pentru a ajunge in forma pe care o doream.

As vrea sa te indemn sa nu iti fie frica de deformarea corpului - indiferent ca iti revii sau nu, fii mandra de tine ca esti mama. Nu te compara cu alte femei, nu te uita ca cineva arata impecabil, ca are 9 luni si poarta aceleasi haine ca inainte de sarcina, ca nu are nici o pata pe fata etc. - fiecare traieste sarcina in mod diferit, iar tu nu uita sa te iubesti si alinti, esti minunata si frumoasa!

Mananca de toate, echilibrat, divers si proaspat. Ridica-te de la masa fara senzatia de “nu mai pot”. Primeste placere de la mancare, dar nu exagera la cantitate: creierul poti sa il pacalesti, iar “poftele” le poti suprima.

Descarca aplicatie ajutatoare care iti va aminti sa bei apa suficienta si la timp. Astfel, nu te vei “umfla” - apa nu se va retine in organism, rinichii vor functiona bine si tu te vei simti bine.

De regula, concentreaza-te sa consumi alimente nutritive, care sunt bogate in grasimi sanatoase, cum ar fi nucile, leguminoasele, pestele gras, carnea nu foarte grasa, dar si lactatele. De asemenea, alege o multime de fibre, cum ar fi legume proaspete, fructe si cereale.

Inchide urechile la comentariile din jur care iti spun ca te-ai schimbat, ca ai adaugat prea mult, ca burta e mare etc. - tu esti acum regina! Dupa ce nasti, cu dorinta si munca, vei deveni din nou printesa!

Energia de care ai nevoie acum, nu se rezuma doar la consumul de alimente potrivite, dar mai cu seama la starea ta de bine si armonie cu ceea ce se intampla in corpul tau.

⁉️ Dupa felul cum arat in stories si in poze, cate kg crezi ca am adaugat pana acum? Avem 22 de saptamani!” - a scris sotia avocatului Teodor Carnat.

Totodata, aceasta a prezentat si propriul sau exemplu printr-o serie de fotografii publicate in Instastories. Mariana le-a aratat urmaritoarelor sale cum si de ce schimbari a avut parte corpul sau in diferite perioade.

Experienta Marinei Carnat privind metodele de contraceptie: „Am folosit sase luni pastile contraceptive si sunt impotriva categoric”

Cat de greu este, din punct de vedere financiar, sa intretii o familie cu sapte copii? Teodor Carnat: „Personal nu ma plang, de la stat nu stau cu mana intinsa” - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie