17.03.2021
Experienta Marinei Carnat privind metodele de contraceptie: „Am folosit sase luni pastile contraceptive si sunt impotriva categoric”

Are 7 copii acasa, iar acum e insarcinata cu al optulea. Chiar si asa arata impecabil, o mama si o sotie de nota 10, este nimeni alta decat Marina Carnat – un exemplu pentru multe alte femei.

Citeste si :  Anisoara Loghin a devenit mamica! Ce prenume au ales parintii pentru baietel. Prima imagine cu micutul

Fiind foarte activa pe Instagram, Marina Carnat le-a povestit urmaritorilor sai, intr-o serie de instastories, despre metodele de contraceptie si pe care a folosit-o personal.

„Dupa Tamia am folosit sase luni pastile contraceptive si sunt impotriva categoric. Sterileto clasic, el avorteaza, eu am folosit metoda ovulatiei. Ramane metoda sigura, a prezervativului.”, povesteste Marina.

„Stiti ca eu sunt spirituala, insa alegerea de a avea familie mare nu tine de convingerile mele religioase. Cei care ma urmaresc demult cunosc ca eu nu sunt extremista. Deci nu sunt impotriva metodelor de contraceptie.”, a mai scris aceasta.

De curand, Marina Carnat a anuntat ca este insarcinata pentru a opta oara. „Eu eram sigura ca nu sunt insarcinata pentru ca in acea zi, i-am zis sotului „du-te si cumpara un test” si el s-a bucurat. Noi dupa Tamia, ultima, a saptea, am zis ca nu punem punct pentru ca eu personal la a sasea pusesem punct.”, a povestit ea in timpul emisiunii O Seara Perfecta.

Marina Carnat si cunoscutul avocat, Teodor Carnat s-au cunoscut in anul 2002, pe cand ea era studenta in primul an la Facultatea de Drept, iar el ii era profesor. Cei doi sunt parintii a 7 copii, iar Teodor mai are o fiica mare din prima casnicie.

Citeste si :  De 7 ori mama. In vizita la Marina Carnat, femeia exemplu. Cum le reuseste pe toate, dar si sa arate de milioane: "Niciodata nu mi-am dorit atat de multi copii" - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie