15.03.2021
Cat de greu este, din punct de vedere financiar, sa intretii o familie cu sapte copii? Teodor Carnat: „Personal nu ma plang, de la stat nu stau cu mana intinsa” - VIDEO

Are 7 copii acasa iar acum e insarcinata cu al optulea, chiar si asa arata impecabil, o mama si o sotie de nota 10, este nimeni alta decat Marina Carnat – un exemplu pentru multe alte femei.

Citeste si :  De 8 ori mama. Marina Carnat - prima imagine cu burtica: "De ce am ascuns pana acum sarcina?"

Familia Carnat a fost invitata in platoul emisiunii O Seara Perfecta. De curand, Marina Carnat a anuntat ca este in asteptarea celui de-al optulea copil.  „Eu eram sigura ca nu sunt insarcinata pentru ca in acea zi, i-am zis sotului du-te si cumpara un test si el s-a bucurat. Noi dupa Tamia, ultima, a saptea, am zis ca nu punem punct pentru ca eu personal la a sasea pusesem punct.”, povesteste Marina.

La randul sau, Teodor a fost foarte fericit cand a primit aceasta veste. „Eu eram in culmea fericirii. Initial, dupa casatorie, ne-am dus si pe la Maldive, mancam si chiperi, dar Dumnezeu ti-l da atunci cand tu mai putin te astepti. Cand vad doua liniute, zic Dumnezeu ne binecuvanteaza.”

Din punct de vedere financiar, avand o casa plina de copii, Teodor spune ca nu intalneste greutati: „Daca Dumnezeu iti da copii, cred ca iti da si sanatate ca sa poti sa intretii o astfel de familie mare. Personal nu ma plang, de la stat nu stau cu mana intinsa. Am investit acum 17 ani in niste imobile care le dau in chirie si slava Domnului nici criza, nici pandemia nu m-a afectat.”

Priveste interviul in intregime si afla cum incepe o zi obisnuita in familia Carnat, dar si cum reusesc parintii sa aiba grija de toti cei sapte copilasi.

Citeste si :  Tany Vander a organizat o petrecere grandioasa de ziua de nastere a fiului sau, care a implinit 1 an, insa Adam nu a rezistat. „Am ajuns in local si cand a inceput a plange asa isteric”
Articole din aceeasi categorie