19.03.2021
Teodor Carnat: „Timp de doua saptamani de zile i-am propus mana si inima". Cum Marina Carnat, din studenta lui, a devenit mama celor 7 copii si ce le recomanda barbatilor a caror partenere sunt insarcinate

Marina si Teodor Carnat formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri de la noi, fiind parintii a sapte copilasi minunati, care in curand vor ajunge sa fie opt.

Citeste si :  Experienta Marinei Carnat privind metodele de contraceptie: „Am folosit sase luni pastile contraceptive si sunt impotriva categoric”

Invitat in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Teodor Carnat a povestit prin ce l-a cucerit sotia sa, Marina, care era studenta lui, la facultatea de drept.

„Eram profesor universitar, holtei, ma uitam in auditoriu si o vad parca era luceafar care sclipea, cu o fata atat de inger si zic vai ce frumoasa. Ma apropii, i-am vazut privirea si am zis „wow! aceasta e domnisoara care merita sa fie fericita”. Ulterior ne-am intalnit la un colocviu, stiam ca era logodita, dar eram divortat, insa peste trei ani, cand am auzit ca e libera, n-am asteptat mult timp si timp de doua saptamani de zile i-am propus mana si inima. De atunci suntem impreuna.”, isi aminteste Teodor.

De curand, Marina Carnat a anuntat ca este in asteptarea celui de-al optulea copil.  „Eu eram sigura ca nu sunt insarcinata pentru ca in acea zi, i-am zis sotului „du-te si cumpara un test” si el s-a bucurat. Noi dupa Tamia, ultima, a saptea, am zis ca nu punem punct pentru ca eu personal la a sasea pusesem punct”, povesteste Marina.

La randul sau, Teodor a fost foarte fericit cand a primit aceasta veste. „Eu eram in culmea fericirii. Initial, dupa casatorie, ne-am dus si pe la Maldive, mancam si chiperi, dar Dumnezeu ti-l da atunci cand tu mai putin te astepti. Cand vad doua liniute, zic Dumnezeu ne binecuvanteaza.”

Pe pagina sa de Instagram, Marina a scris: „Top 3 sfaturi de la sotul meu pentru barbatii ai caror jumatati sunt insarcinate: fii atent la starile si transformarile prin care trece sotia si incurajeaza-o prin gesturi si cuvinte blande. Rasfat-o, arata cat de frumoasa este si ridic-o in slavi, caci ea iti aduce rodul tau pe pamant;
tinde sa ii satisfaci dorintele, fiindca aceasta perioada este foarte vulnerabila pentru ea, iar sprijinul tau este important; devino Jinn din Aladdin, iar proprietarul lampii sa fie sotia; 
renunta la orgoliu, uita de ambitiile tale personale si petrece cat mai mult timp cu sotia. Vei observa ca, in cele 9 luni, relatia voastra va deveni si mai apropiata; sotia niciodata nu va avea depresie si va dori sa iti nasca si urmatorul copil.”
 

Citeste si :  Cat de greu este, din punct de vedere financiar, sa intretii o familie cu sapte copii? Teodor Carnat: „Personal nu ma plang, de la stat nu stau cu mana intinsa” - VIDEO

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie