05.06.2023
Brad Pitt s-a enervat ca Angelina Jolie a vandut unui oligarh rus partea ei din podgoria lor din Franta si a dat-o in judecata

Brad Pitt a dat-o in judecata pe Angelina Jolie pentru ca a vandut catre un oligarh rus partea ei din podgoria pe care o detineau amandoi in Franta. Actorul sustine ca fosta lui sotie a vrut sa se razbune pe el si a facut tranzactia in secret.

Angelina Jolie a vandut partea ei din proprietatea pe care amandoi o detineau in Franta, Chateau Miraval, catre miliardarul rus Yuri Shefler. Brad Pitt a spus ca a aflat despre tranzactie dintr-un comunicat de presa din 2021. 

El o acuza pe Angelina ca a facut demersurile in secret si ca s-a asigurat ca el nu va afla. In documentele depuse la tribunalul din Los Angeles, Brad Pitt reclama ca Jolie si Shefer au incalcat cu intentie drepturile sale prin vanzarea cotei-parti din proprietatea unde cei doi actori au facut nunta. Cand s-au despartit, Pitt si Jolie au convenit sa nu isi vanda partea de proprietate fara acordul celuilalt. Avocatii lui Jolie au catalogat acuzatiile lui Pitt ca fiind rauvoitoare, scrie New York Post. 

Brad Pitt a dat-o in judecata pe Angelina Jolie pentru ca a vandut catre un oligarh rus partea ei din podgoria pe care o detineau amandoi in Franta. 

Prima fotografie in 3! Anastasia Fotachi, alaturi de sot si copil: „Iubirile mele” - FOTO

Pitt a dat-o initial in judecata pe Jolie pentru podgorie in februarie 2022, iar tot atunci. La randul ei, si Jolie l-a dat in judecata pentru ca a incercat sa preia controlul podgoriei fara ca ea sa primeasca vreun ban. Actrita il acuza pe fostul sot ca ar fi vrut sa-i impuna o clauza de confidentialitate conform careia sa nu  vorbeasca vreodata despre circumstantele care au dus la divort. In noile documente depuse la instanta in aceasta saptamana, Brad Pitt sustine ca afacerea cu vinuri a fost „pasiunea” lui si ca de aceea a inceput sa colaboreze cu Marc Perrin in 2013, pentru a crea vinuri roze. 

In urma acestei colaborari, Miraval a ajuns renumit si afacerea a generat milioane de dolari. Cand s-au despartit, Pitt si Jolie au convenit sa nu isi vanda partea de proprietate de la Chateau Miraval fara acordul celuilalt. FOTO: Profimedia Images „Jolie, desi a sustinut eforturile lui Pitt in numele familiei, nu a contribuit cu nimic la succesul lui Miraval. 

Ce rochie spectaculoasa a purtat Kate Middleton la nunta printului mostenitor al Iordaniei

In schimb, Pitt a investit bani in casa si in afacere, bazandu-se pe promisiunea ei de a pastra Miraval impreuna”, se mai arata in documentele depuse la instanta. Pitt sustine ca Jolie s-a „imbogatit pe nedrept”. „Compania de bauturi alcoolice a lui Shefler a facut obiectul unor sanctiuni repetate dupa invazia Rusiei in Ucraina”, se arata in plangerea depusa de Brad Pitt, care adauga ca asocierea cu oligarhul rus, in urma vanzarii, pune in pericol reputatia afacerii. 

Vanzarea podgoriilor a avut loc in mijlocul „disputei aprinse privind custodia copiilor” celor doi actori, sustin avocatii lui Pitt in documente.

Articole din aceeasi categorie