04.06.2023
Interviu emotionant al fiicei lui Bruce Willis despre boala actorului: „Stiu ca ceva nu era in regula de mult timp”

Una dintre fiicele lui Bruce Willis a scris despre dementa tatalui ei intr-un eseu lung pentru Vogue, transmite News.ro.

Familia lui Willis, in varsta de 68 de ani, a anuntat in martie 2022 ca actorul se va retrage din actorie din cauza diagnosticului sau de afazie, o tulburare de limbaj cauzata de leziuni cerebrale care afecteaza capacitatea unei persoane de a comunica.

In urma anuntului, echipa care a lucrat cu Willis in ultimii ani a sugerat ca pe platourile de filmare au existat semne ale declinului sau cognitiv. In februarie, familia lui Willis a confirmat ca starea lui a fost rezultatul dementei frontotemporale, scrie The Guardian.

„Stiu ca ceva nu era in regula de mult timp. A inceput cu un fel de vaga lipsa de reactie, pe care familia a atribuit-o pierderea auzului”, scrie Tallulah Willis, 29 de ani.

Cand aceasta lipsa de raspuns s-a extins, scrie Willis, ea a luat-o personal, presupunand ca tatal ei „isi pierde interesul” din cauza noii sale familii: sotia sa, Emma Heming Willis si cei doi copii ai lor. „Creierul meu de adolescent s-a torturat cu niste calcule gresite. Nu sunt suficient de frumoasa pentru mama mea, nu sunt suficient de interesanta pentru tatal meu”, scrie Willis.

Emma Heming Willis le-a cerut recent paparazzilor sa nu mai faca fotografii cu sotul ei 

Tallulah Willis continua explicand ca a suferit de anorexie timp de patru ani, dupa perioade de depresie si dependenta de alcool.

„Recunosc ca am intampinat declinul lui Bruce in ultimii ani cu un fel de evitare si negare de care nu sunt mandra, dar adevarul este ca eu insami eram prea bolnava ca sa ma descurc”, a mai spus ea.

Prima fotografie in 3! Anastasia Fotachi, alaturi de sot si copil: „Iubirile mele” - FOTO

Emma Heming Willis le-a cerut recent paparazzilor sa nu mai faca fotografii cu sotul ei, deoarece persoanele cu dementa se pot dezorienta din cauza blitz-urilor.

Tallulah Willis a adaugat ca, desi familia ei se afla acum in „inceputul suferintei”, ea gaseste consolare in incercarea de a-l face pe tatal ei sa se simta confortabil: „Se simte ca un moment unic si special in familia mea si sunt atat de bucuroasa sa fiu aici pentru asta”.

Ea adauga: „De fiecare data cand merg la casa tatalui meu, fac o multime de fotografii cautand comori in lucruri carora nu obisnuiam sa le acord prea multa atentie. Am fiecare mesaj vocal de la el salvat pe un hard disk. Descoper ca incerc sa documentez, sa arhivez totul pentru ziua in care el nu va fi acolo pentru a-mi aminti de el si de noi. Inca stie cine sunt si se lumineaza la fata cand intru in camera”.

Motivul pentru care Printesa Rajwa a Iordaniei a avut pantofi fara toc la nunta. Ce tinute spectaculoase a purtat | FOTO

La inceputul acestei saptamani, Arnold Schwarzenegger a spus despre fostul sau coleg: „Cred ca este fantastic. El a fost, este si va fi o vedeta uriasa. Si cred ca el va fi mereu amintit ca un mare, mare star. Si un om bun. Inteleg ca in circumstantele lui, din punct de vedere al sanatatii, a trebuit sa se retraga. Dar, in general, stii, nu ne pensionam niciodata”.

Articole din aceeasi categorie