23.09.2022
A inceput o viata de adult! Vlada Botan locuieste singura, insa a recunoscut ca uneori ia micul dejun alaturi de un oaspete special: „De cateva luni, inima mea este ocupata” - VIDEO

Are 18 ani, este inca la liceu si s-a mutat singura in chirie. Este vorba despre Vlada Botan care, odata cu majoratul, a decis ca e pregatita sa-si asume toate responsabilitatile unei vieti de adult. Isi gateste singura, face cumparaturile singura si cel mai important isi plateste facturile, dar si chiria la fel din banii proprii. Cum arata noua locuinta a interpretei, vezi in reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

De curand, Vlada Botan s-a mutat singurica. Reporterul din cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Iulia Deliu s-a cerut in ospetie, asa ca ne-a aratat si noua unde si cum traieste interpreta. 

„Sunteti oaspeti proaspeti, pentru ca la mine oaspetii inca nu au ajuns”, Vlada Botan, interpreta. 

A avut o luna plina de evenimente si emotii mari! Sasha Letty a recunoscut ca este o femeie implinita, caci are alaturi de ea un botisor de aur, pe nume Arina: „Multumesc mult sotului ca ma iubeste si este mereu alaturi de mine” - VIDEO

Vlada a recunoscut ca ea vrea sa-si schimbe complet look-ul. „Vreau schimbare la par, la fata, la garderoba”.

„Am un dormitor, o cameruta pentru prieteni si vizitatori. Bucataria este destul de incapatoare, imi place foarte mult. Ca sa intelegi, mi-am luat fix doua farfurii, pentru ca nu imi place sa spal vesela. Am o femeie care vine si face curat cand eu nu sunt”, Vlada Botan, interpreta. 

Masa sa este aranjata pentru doua persoane, iar cine e a doua persoana, Vlada s-a gandit mult daca ne va spune sau nu. „Am postat eu o data un mic dejun si au fost multe intrebari. Nu stiu sa va spun sau nu, dar inima mea este ocupata. De cateva luni. Uneori mai luam pranzul, cina si micul dejun impreuna. Dar doar uneori, foarte putin. Stie si tata si mama”.

Dupa cununie, a urmat o nunta cu fast! Pepe, Orchestra Lautarii si Lupii lui Calancea au creat o atmosfera de vis la eveniment. Vezi imagini exclusive de la nunta celor doi - VIDEO

In frigiderul artistei gasesti de toate, chiar si o sticla de vin de la Truseni. „Mama colegei mele de la Truseni mi-a transmit o sticla de vin. E extrem de bun”. 

Are 18 ani si deja s-a mutat singura. „Eu nu prea mi-am intrebat parintii. Am avut niste filmari vara asta, dupa care nu stiu ce mi-a venit mie in cap si am decis sa fug de acasa. Vroiam sa stau singura si nici nu am avut timp sa vorbesc cu parintii, sa le zic ca vreau sa plec. Mi-am luat pentru o saptamana o chirie intr-un apartament din centrul Chisinaului. Cand m-am mutat, i-am anuntat, ei un pic au ramas socati. Am discutat cu ei cand am revenit si totusi le-am zis ca vreau tare mult sa incep un nou capitol din viata mea, pentru ca si lucrez, urmeaza sa am foarte multe responsabilitati si trebuie sa fac o incalzire. Parintii mei m-au sustinut, ei sunt foarte intelepti si intelegatori”. 

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Financiar, Vlada se descurca singura. „Nu vreau sa o zic ca o lauda. Eu am luat aceasta decizie foarte constient. Nu am plecat cu gandul ca voi pleca si voi vedea. Eu m-am asigurat ca voi putea. Incerc sa am o relatie mai diferita cu banii acum. Cand eram acasa, nu prea ma gandeam unde se duc banii”. 

Articole din aceeasi categorie