23.09.2022
Dupa cununie, a urmat o nunta cu fast! Pepe, Orchestra Lautarii si Lupii lui Calancea au creat o atmosfera de vis la eveniment. Vezi imagini exclusive de la nunta celor doi - VIDEO

Nunta mare in showbiz. S-a insurat instrumentistul Corneliu Botgros. Si reporterul emisiunii O Seara Perfecta, Iulia Deliu, a plecat la nunta. Vezi cum a avut loc evenimentul mult asteptat.

Nuntile se tin lant in acest an. Dupa ce recent Corneliu Botgros si aleasa inimii sale, Angela, s-au cununat la biserica intr-un mod destul de secretos, departe de presa, alaturi de cei dragi, ieri tinerii insuratei au jucat nunta.

La nunta au fost prezenti aproximativ 200 de invitati, atat moldoveni, cat si romani deoarece nasii sunt din Romania. Printre invitati s-au numarat: Nicolae Botgros, Ion Paladi, Lenuta Gheorghita, Lilia Rosca. Moderatorul evenimentului a fost Gabi Marcu.

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Pentru eveniment, Angela a ales sa poarte o rochie ivory stralucitoare, cu trena. De asemenea tanara a optat in favoarea unui voal care a completat perfect tinuta. Totodata, Corneliu a purtat un costum clasic negru, camasa alba si papion.

„Ma bucur sa va prezint astazi o nunta care a fost asteptata in familia noastra, mai mult de Cornel si de Angelica, dar desigur era asteptata si de mine si de raposata Liduta care a indragit-o pe Angelica. O sa vorbim de lucruri frumoase pentru ca acolo in ceruri Liduta se bucura de noi si de toti oaspetii care sunt aici. Ii doresc multa sanatate, sa tina familia nu mai putin decat am tinut-o eu 50 de ani.”, a mentionat tatal mirelul, Nicolae Botgros.

Totodata, reporterul PRO TV, Iulia Deliu l-a intrebat pe maestru Nicolae Botgros cine va canta la nunta, iar acesta a raspuns: „Cine daca nu Lautarii? Lautarii sunt sufletul nostru, este familia noastra, ei vor canta. Dar o sa avem si oaspeti din Romania, incepand de la Pepe, Calancea Band si Lupii, Mariana Ionescu, Nicusor Iordan.”

Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

La eveniment, Corneliu a recunoscut  in direct pentru O Seara Perfecta ca are emotii, insa se simte foarte bine.

A doua sotie a muzicianului este mai tanara decat acesta cu 20 de ani. Cuplul planifica sa se casatoreasca inca in toamna anului trecut, insa din cauza tragediei care s-a intamplat in familia lor, si anume faptul ca Lidia Bejenaru-Botgros a decedat, acestia au luat decizia de a-si amana evenimentul. 

Corneliu Botgros a fost casatorit cu artista si interpreta de muzica populara Adriana Ochisanu, iar dupa 17 ani de casnicie au divortat, in 2013. Impreuna, cei doi au un fiu, Cristian Augustin Botgros, in varsta de 23 de ani.

Articole din aceeasi categorie