23.09.2022
A avut o luna plina de evenimente si emotii mari! Sasha Letty a recunoscut ca este o femeie implinita, caci are alaturi de ea un botisor de aur, pe nume Arina: „Multumesc mult sotului ca ma iubeste si este mereu alaturi de mine” - VIDEO

Interpreta Sasha Letty a fost invitata in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a discutat impreuna cu Anisoara Loghin despre cat de mult s-a schimbat viata sa de cand a aparut pe lume fiica sa, Arina. De asemenea, artista a recunoscut ca ii lipseste ceva foarte mult - muzica. Mai multe detalii vezi in interviul de mai jos. 

De aproape trei luni, Sasha Letty este mamica. Interpreta a nascut o fetita, pe nume Arina. „Numele ei este pozitiv. Inseamna ca e un om bland”. 

Weekendul trecut Sasha si sotul sau au avut nunta, iar inainte de nunta ei au organizat si botezul micutei, si cununia micutei lor. „Le-am facut in zile diferite, pentru ca asa sarbatori mari nu ai cum sa le faci intr-o zi. Eu le-as separa inca in mai multe zile. Vroiam sa savurez totul si uneori vroiam sa stopez timpul. Pregatirea dureaza mult, iar clipele acestea trec repede”. 

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Cununia si botezul Arinei au avut loc in aceeasi zi. „A fost foarte emotionant. La noi copilul este linistit. Si eu nici nu am crezut ca voi avea probleme la biserica. Cum am intrat in biserica, ea a inceput sa faca isterie, canta. Uneori cand ea plangea, plangeam si eu. Dupa botez, a urmat cununia. Trebuia sa ma adun, sa zambesc. Am facut totul intr-o zi pentru ca nasii nostri sunt din Spania. Ei au venit in Moldova pentru doua saptamani si noi ne-am gandit sa facem totul mai repede ca ei sa fie langa noi”. 

Depresia postnatala nu a ocolit-o nici pe ea! Katy Black - dezvaluiri neasteptate pe retelele sociale: „Plangeam in fiecare zi si nu intelegeam de ce” - VIDEO

Nunta interpretei a avut loc weekendul trecut. „Am avut 101 perechi. Au fost formatia „Lume”, „SunStroke Project”. A fost evident Ion Suruceanu, care a fost cupidonul nostru de fapt. El a participat la inceputul relatiei noastre. Noi nici de mana nu ne tineam cu sotul meu atunci, insa el ne-a vrajit. Noi am considerat ca ar trebui sa-l invitam sa ne cante si chiar ne-am bucurat ca a putut veni”. 

Potrivit interpretei, ea a nascut foarte usor, chiar daca toti o speriau ca va fi foarte dureros. „Eu asa de tare credeam ca o sa ma doara, ca deja nasteam acasa. Eu asteptam sa ma doara mai mult, ca nu era suficient, insa sotul a insistat sa mergem la maternitate. Cand am ajuns, medicii au vazut care este situatia si peste 20 de minute eu am nascut. Arina a aparut foarte repede si chiar a fost placut”. 

Dupa nastere, Sasha a recunoscut ca a fost putin stresata. „Femeile sunt insuportabile uneori, dar barbatii is bravo. Multumesc mult sotului ca ma iubeste si este mereu alaturi de mine. Vedeam ca prietenile mele se duc in alte tari, se odihnesc, iar eu stau acasa. Vedeam proiecte unde ar trebui si eu sa particip si ma enervam. Imi este dor foarte mult de scena. I-am zis sotului ca nu imi ajunge muzica. Trebuie sa fac ceea ce imi place, caci asa ma incarc”. 

Si-au jurat iubirea in fata altarului! Corneliu Botgros si aleasa sa, Angela Botezatu s-au cununat. Vezi primele imagini din cadrul evenimentului mult asteptat: „Sa fiti impreuna pana la adanci batraneti” - VIDEO

De asemenea, Sasha a mentionat ca dupa nastere ea si-a revenit foarte repede. „In trei saptamani eu deja purtam cei mai mici blugi ai mei. Cred ca asta e genetic, plus am nascut natural, am alaptat”. 

Interpreta a recunoscut ca isi mai doreste copii. „Imi doresc o pereche de gemeni. Peste vreo doi, trei ani. Sa mai creasca fata noastra. Visul meu este sa nasc gemeni”.

Articole din aceeasi categorie