21.09.2022
A inceput o noua fila in viata lui Patrick Hanganu! Chiar daca sunt deja o familie, interpretul a recunoscut ca el si iubita lui nu se vad in calitate de miri: „Eu abordez totul altfel” - VIDEO

Noptile ii sunt pline, iar diminetile mai dulci de la o vreme. Si asta pentru ca interpretul Patrick Hanganu a devenit tatic. Fiind invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, Patrick impreuna cu prezentatoarea Anisoara Loghin au vorbit despre aceasta noua etapa din viata ta.

Potrivit interpretului, ceea ce traieste acum este cu totul altceva decat ceea ce a fost in trecut. „A inceput o noua fila. Eu chiar ieri analizam pagina mea de Facebook, unde am scris de ziua mea de nastere ca incepe o noua fila in viata mea. Cred ca este de culoarea roz. Acum viata mea este in culoarea roz, anume de la aparitia lui Partick Junior”.

Campionul mondial, Catalin Spinu - pus la incercare! Anatolie Melnic impreuna cu o agentie de turism i-au facut un test baiatului, iar raspunsul lui i-a uimit pe toti. Vezi ce alegere a facut luptatorul: „Nu pot sa iau o decizie corecta...” - VIDEO

Prenumele copilului a fost ales de Patrick.„Este numele pe care l-am ales inca cu trei ani inainte de aparitia lui. Sper pe viitor sa fie si cantaret, pentru ca este o profesie frumoasa, o profesie in care bucuri lumea si vreau sa-l vad fericit precum sunt eu. Prenumele pe care i l-am pus este foarte frumos. Multi mi-au spus ca sunt egoist, insa eu mi l-am imaginat cu acest nume. Mereu am vrut ca copilul meu sa fie copia mea”. 

„Ma stradui la maxim sa petrec timpul cu el, pentru ca alaturi de el timpul este mai frumos. Cand eu vin dimineata la 5 si pe la 9 simt cum el este langa mine nici nu pot sa mai dorm, ma trezesc si stau cu el”, a spus Patrick Hanganu.

Odata cu venirea copilului pe lume, vin si un pachet de probleme si nopti albe, insa nu si in cazul interpretului. „La moment inca nu am nici o problema cu el. El seara pe la 9, 10 adoarme si doarme pana dimineata. Doarme toata noaptea. Inainte sa se nasca, toti ma speriau ca o sa-mi fie greu. Are aproape patru luni, dar eu inca nu am avut nici o noapte alba, in care sa nu pot dormi. Este foarte linistit”. 

Acum e timpul sa mergi la mare! Afla de la directorul unei agentii de turism din Moldova, Ion Curmei, cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a te bucura de soare si nisip fierbinte: „Sunt cam de 4 sau 5 ori mai ieftine vacantele” - VIDEO

Artistul nu apare des alaturi de mama copilului sau. Insa recent, acestia au aparut impreuna la receptia organizata de ProTV. „Noi nici nu prea avem unde sa aparem impreuna, pentru ca muncim foarte mult. Si eu si ea muncim foarte mult. Noi avem deja o luna de cand avem bona, dar pana acum noi ne randuiam. Eu statea de dimineata pana seara cu el, iar cand ea venea de la lucru, statea deja ea cu el”.

„Deodata aveam frica, dar apoi cand esti cu el in fata, totul vine de la sine. Eu m-am invatat si sa-l hranesc si sa-l schimb. Totul a venit firesc. Eu chiar in seara cand s-a nascut, l-am schimbat”, a adaugat interpretul. 

Patrick a mentionat ca el si iubita lui sunt deja o familie. „Nunta si toate aceste chestii sunt foarte departe de mine. Eu abordez totul altfel, este mai mult despre a avea grija de omul alaturi de tine. Eu nu ma visez mire, pentru ca am vazut foarte multe nunti cu miri si mirese amarati de oboseala si de chin. Poate pe viitor si voi avea un eveniment oficial, dar cu totul altfel si poate si in alt loc sau in alta tara. Va fi o petrecere cu toti oamenii apropiati”. 

Interpretul a afirmat ferm ca el isi mai doreste copii. „La noi toti cinci copii care suntem acasa avem toti cate cativa copii deja”. 

Mezinul dinastiei Botgros, Cristian a publicat o imagine de arhiva cu buneii sai pe retelele sociale: „Doamne, ce frumos!” - FOTO

Pe plan profesional, Patrick are scopuri mari, proiecte care sunt la nivel de organizare. „Am incercat sa fac unele momente cu unele persoane si putin m-am dezamagit. Putin m-am stopat. Am cateva piese pe care trebuie sa le lansez. Vreau sa fie totul frumos. 

Articole din aceeasi categorie