21.09.2022
Acum e timpul sa mergi la mare! Afla de la directorul unei agentii de turism din Moldova, Ion Curmei, cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a te bucura de soare si nisip fierbinte: „Sunt cam de 4 sau 5 ori mai ieftine vacantele” - VIDEO

Vara a trecut, dar tu tot n-ai apucat sa mergi la mare. Nicio grija, mai reusesti sa te bucuri de soare, nisip si valuri. Despre destinatiile momentului, afla de la Ion Curmei, directorul unei agentii de turism din Moldova, care a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

Dupa cum a povestit Ion Curmei, in aceasta perioada turistii merg in mare parte in Turcia si Egipt. „Acestea sunt cele doua mari destinatii ale momentului. Sunt zboruri directe din Chisinau. Preturile sunt foarte bune, incep de exemplu pentru o vacanta in Turcia la un hotel de 5 stele econom de la 250 la 300 de euro de persoana.”

Directorul agentiei de turism a specificat faptul ca in aceasta perioada turistii au posibilitatea de a calatori la un pret mai avantajos decat in lunile iulie si august.„Acum este momentul cand poti sa economisesti, poti sa mergi la un pret foarte bun. Sunt cam de 4 sau 5 ori mai ieftine vacantele fata de luna iulie si august cand este plin sezon. Turistii care calatoresc de mult timp mereu o fac in mai, septembrie si octombrie si cu aceeasi bani merg de 3 ori la mare. Chiar si zborurile sunt acum ieftine in comparatie cu cele din vara. Au cazut preturile biletelor cam 30 la suta.”

Mezinul dinastiei Botgros, Cristian a publicat o imagine de arhiva cu buneii sai pe retelele sociale: „Doamne, ce frumos!” - FOTO

De asemenea este important de mentionat faptul ca in septembrie si octombrie in Turcia este foarte bine din punct de vedere al temperaturilor. „Dar pentru Egipt in Octombrie abia incepe sezonul de turism si in noiembrie e pretul foarte bun. In Grecia pana pe 15 octombrie mai merge.”, a mentionat Ion.

Iar cei care iubesc calatoriile active, pot opta pentru Traseul Transfagarasan care se afla in Romania. „Pretul este foarte accesibil, pentru o noapte si doua zile unde este inclus pretul pentru drum, cazare, excursie costa 95 de euro. In Romania marea este scumpa, dar excursiile sunt foarte bine-venite si turistii din Moldova iubesc excursiile.”, a spus directorul agentiei de turism.

Totodata, daca doresti sa-ti petreci vacanta de iarna la munte, Ion Curmei te sfatuieste sa optezi pentru Romania, Bulgaria sau Austria. „Avem oferte destul de interesante, dar vor fi din 1 octombrie, pentru a fi mai aproape de perioada rece. Preturile nu sunt mai rele ca in Bukovel. Daca ar fi sa alegi Austria, diferenta ar fi de 100 de euro de persoana la sejur, dar in schimb altfel este acolo. Cine prefera skiurile cu siguranta trebuie sa mearga in Austria sau Bansko.”

O surpriza pentru iubitorii de senzatii tari urmeaza sa aiba loc de anul viitor. „Urmeaza sa organizam expeditii la Polul Nord.”

Meghan Markle a cerut o intalnire cu Regele Charles. Ce subiect vrea ducesa sa atace

Articole din aceeasi categorie